Jump to content

K-gula

EX+
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About K-gula

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Oradea
 • Carnet moto din
  2007
 • Numar Moto
  Bh 010
 1. ce cod are? sa stiu ce sa cer la magazin
 2. Pentru cei cu SR DiTech sau Scarabeo Ditech am o bujie noua, nefolosita NGK CPR8E. O dau ieftin ca nu se potriveste la NRG-ul meu. Pret 25 ron cu taxele postale incluse. La un magazin moto din Oradea mi-au cerut 42 ron pe ea. Daca vreti pot pune si poze. http://www.ngk.de/index.php?id=403&pd=...PRILIA&m=50
 3. Salut. Am si eu 3 probleme la scuterul meu: 1. Cand pornesc de pe loc si e motorul rece(stau 2-3min sa se incalzeasca) se aude un sunet ca si cum s`ar atinge 2 metale. Dupa ce se incalzeste si apa nu se mai aude. Ce poate fi devina? 2.Ce bujie NGK trebe sa pun la un Piaggio NRG Mc3 1999? 3.Socul automat nu cred ca imi mai functioneaza deoarece nu mai imi creste turatia nici cand e motorul rece. Am de vanzare un NGK CPR8E nefolosit .. deoarece nu potiveste la scuterul meu. Pretz 25 lei, in magazin este 42 lei in Oradea. Potriveste la SR Ditech, Nrg dupa 2003, etc. --- Mesaj completat în 21 Sep 2007 19:39 ------------- Nimeni nimic ?
 4. Imi poate spune cineva ce fel de bujie trebuie sa cumpar pt scuterul meu? am cumparat un NGK cpr8e dar nu cred ca potriveste.. preferabil ngk as vrea sa pun.
 5. Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi in legatura cu montarea unei alarme auto pe moto? Am o alarma THUNDER care are functia: Avertizare pentru inchiderea portierelor iar dupa 30 de sec de la armare din cauza acestei functii alarma incepe sa sune. Cum as putea prostii alarma ca is ushile inchise? Nu pot dezactiva optiunea deoarece nu stiu lega firele la contact(numai asa pot programa alarma)
 6. Am gasit topicul dar nu ma descurc .. sincer nu prea am treaba cu franceza http://www.scoot-boost.com/html/modules/sm....php?itemid=213 ... nu stie nimeni pt nrg 3 ce bujii se folosesc? --- Mesaj completat în 08 Sep 2007 18:31 ------------- In cele din urma am gasit un site mai simplu de utilizat: http://www.ngk.de/Produktausgabe.403.0.htm...+VESPA&m=50 multumesc oricum
 7. K-gula

  Rar

  ma distrez :> sincer .. sper sa nu ma prinda .. altceva nu am de spus.
 8. Imi poti da si mie adresa cu catalogul pt ca vreau saa gasesc echivalentul bijiei NGK pt un NRG Mc3. Ms
 9. thx si despre casco nu stie nimeni nimic?
 10. @ N3cks Cat ai platit RCA-ul? si la ce firma?
 11. dc nu raspunde nimeni la topicurile importante? ... pana la urma are cineva casco pe scuter? la ce firma? cat plateste pe an?
 12. K-gula

  Rar

  Ai dreptate cu viteza maxima Dar poti circula linistit prin toata tara cu numerele de la primarie .. am sunat la politie si am intrebat. Astazi am primit si numerelein cele din urma.
 13. K-gula

  Rar

  Alveola .. reusesti sa ma impresionezi :> Repet: Am permis ! Discutia asta nu mai are rost Succes in adunarea de noi posturi
 14. K-gula

  Rar

  Sincer nu ma priveste cine circula pe E85 .. eu imi inscriu scuterul ca moped pentru ca este mai simplu .. din cate stiu in noua legislatie exista doar mopede si motociclete, nicidecum scutere dar o fi cum zici tu. Plus ca pentru cei cu mopede se face un curs de legislatie cu ajutorul caruia circuli in legalitate totala..referitor la cei de pe E85. Numai bine !
 15. K-gula

  Rar

  1.In mod sigur am permis 2.Scuterele se includ la mopede --- Mesaj completat în 19 Aug 2007 18:51 ------------- @kama3 49 cmc .. ms mult pentru raspuns
×
×
 • Create New...