Cosmin Postat Septembrie 13, 2003 Share Postat Septembrie 13, 2003 Ce parere aveti de CBR-ul 600RR???????? Isi face banii???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Septembrie 14, 2003 Share Postat Septembrie 14, 2003 Nu se stie nici o data dar sa-r parea ca da Honda e numai una dar kawa si Yam i-au cam pus-o la 600ccm asta e sa vedem ce va fii cu RR1000 ce va fi lansat? ZX10R va fi cel mai tare? Sau poate R1 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 14, 2003 Share Postat Septembrie 14, 2003 De aratat arata super fain, agresiv si brutal, cu tot ce-i trebuie. Mai ramane de vazut cum se comporta in teste comparative cu R6 si 636, ca altfel e doar o poza de revista... Pana acuma da bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 15, 2003 Share Postat Septembrie 15, 2003 potoliti-va!! da nu bine ci FOARTE BINE. iar la teste sunt toate destull de aproape. diferentele sunt aproape de nesesizat. insa nu trebuie sa uitati ca FIABILITATEA isi va spune cuvantul pe termen lung. iar la asta honda nu poate fi invinsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 15, 2003 Share Postat Septembrie 15, 2003 Ba, nu prea inghit eu Hondele astea, da 600-ereru asta l-au scos bine si la punctu fiabilitate: cred ca au descoprit honditii materiale de pe alte planete de l-e fac asa bine ....da tot nu ma urc pe honda )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Septembrie 15, 2003 Share Postat Septembrie 15, 2003 Asa spun si eu Honda a fost cea mai fiabila si este dar sa nu iutam ca este si cea mai scumpa. Dupa parerea mea neavizata : Ar fi asa R6 cel mai ingrijit lucrat de la clasa urmat 636 si pe 3 CBR600RR urmat de GSXR600. Cam asa vad eu lucrurile daca ar fi sa am banutii la 6999EU merita tot verdele Kawa asta este si e bestie! Nu ca Honda sau Yam nu fac treaba dar asa cred eu voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate