Deus`Absconditus Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Caut pe zona Hunedoara cine s-ar ocupa de Cromare , Nichelare ...sau cel putin aproape de aceasta zona ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Am de cromat niste piese dar nu dispun de prea mult timp sa ma duc la "nea Bratu" in Pantelimon. Stie careva un atelier prin zona Drumul Taberei-Ghencea-Rahova-Eroii Revolutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Am de cromat niste piese dar nu dispun de prea mult timp sa ma duc la "nea Bratu" in Pantelimon. Stie careva un atelier prin zona Drumul Taberei-Ghencea-Rahova-Eroii Revolutiei? Nu, dar poti sa mi le dai mie si joi ti le duc de urgenta, ca tot am drum in zona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 " La bascula trebuie avut grija. In tarile civilizate daca mergi cu bascula cromata la verificarea tehnica iti zic aia sa ti-o bagi in coor. Este interzisa cromare cadrului si a basculei din motive de rupt gatul. Cu toate astea se zvoneste ca cica unii ar fi reusit omologarea cromarii cadrului dar au inaintat complexului de ingineri un dosar in care sa explice cum ce si cu ce si cu cine au facut operatia cat dosarul FLOTA! Polisharea este permisa insa trebuie avut grija sa nu se ia prea mult din grosimea materialului si sa NU se polisheze peste suduri... pt ca atunci de asemenea te trimit aia cu bascula sa ti-o infigi in... exact. In romanica poate mere faza pt ca-s prea cretini aia de la RAR si nu stiu pt ce se da cartonasu rosu. Insa o faci pe riscul tau..." bai baitule numai aberatii spui...nu mai minti populatia daca habar nu ai dak tot vrei sa dai un ajutor celor din jur pune mana si te informeaza din surse sigure si dupa aia vorbeste iar pt ceilalati...nu mai aplecati urechea la toti "motociclistii" forumumisti care au mii de km de pagini scrise si postaride genunl asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate