Sari la conținut

AndreiShadow

Membru
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    Z1000sx

Informații profil

  • Motociclete detinute
    m72 imzhonda shadowkawasaki drifterkawasaki z1000sxkawasaki kz750e

Vizitatori Recenți Profil

708 citiri profil

AndreiShadow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare tuturor ! Am de vanzare o aripa OEM noua de fata completa pe care am cumparat-o cu ceva vreme in urma pentru fostul meu VN 1500 Drifter J1 vopsita de fabrica (visiniu) si cu doua seturi de stickere (unul este lipit de fabrica pe aripa, unul este separat). Aripa este absolut noua, in cutie. Mai am o protectie (fender guard) pentru aripa fata Ledrie, negru lucios care a fost montata pe motocicleta insa este ca noua, neavand semne de uzura. Rog pe cine este interesat sa ma contacteze doar la telefon 0722675394 (nu prin intermediul forumului). Pretul aripii noi nu are sens sa il dezvalui pentru ca a fost astronomic. Intentionez sa le dau impreuna ( fenderguard-ul il voi face cadou celui ce va dori aripa). Multumesc.
  2. Salutare tuturor ! Am de vanzare o aripa OEM noua de fata completa pe care am cumparat-o cu ceva vreme in urma pentru fostul meu VN 1500 Drifter J1 vopsita de fabrica (visiniu) si cu doua seturi de stickere (unul este lipit de fabrica pe aripa, unul este separat). Aripa este absolut noua, in cutie. Mai am o protectie (fender guard) pentru aripa fata Ledrie, negru lucios care a fost montata pe motocicleta insa este ca noua, neavand semne de uzura. Rog pe cine este interesat sa ma contacteze doar la telefon 0722675394 (nu prin intermediul forumului). Pretul aripii noi nu are sens sa il dezvalui pentru ca a fost astronomic. Intentionez sa le dau impreuna ( fenderguard-ul il voi face cadou celui ce va dori aripa). Multumesc.
  3. Salut ! Are cineva un carburator functional CV40 pentru EVO ? Andrei 0722675394. Multumesc.
  4. Salut ! Are cineva un carburator functional CV40 pentru EVO ? Andrei 0722675394. Multumesc.
  5. Salut. De la adresa 52152 Simmerath, Deutschland de adus o motocicleta in Bucuresti ? Astept P.M. Multumesc.
  6. Model clasic Kawasaki KZ 750 E DIN 1982. Motocicleta este refacuta si transformata usor cafe racer, vopsea galben cu perla verde, motorul are segmenti, simeringuri si garnituri noi, cadrul si jantele vopsite cu pulbere, toate piesele sunt originale, baterie noua, finale noi, cauciucuri noi, revizie 08.2016. Pret 1700 euro. 0722675394 Andrei
  7. De vanzare .... http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=595409
  8. Asa gandeam si eu cand aveam Drifter-ul. Acum, sincer, mi s-a cam schimbat optica. Aveam V&H - urile Longshots si eram foarte incantat de cum ragea bivolitza si imi venea sa-i scuip pe aia cu copii care sareau din fata mea printre blocuri, tragandu-si odrasla de mana cu tot cu galetusha si lopetzele si spunandu-mi cate ceva....sau de aia care ieseau la geam in pijama sau neglige la blocul unde aveam garaj si ma faceau in toate felurile chiar daca impingeam 320 kg pe o panta de garaj in sus... :rusinica: Ma alerga si cel mai bland caine maidanez stresat de decibelii din tzevi. Gasesc ca daca locuiesti intr-o urbe pe care o vrei mai civilizata si mai linistita ar trebui sa te gandesti bine inainte sa iti pui mitraliere pe motocicleta. La drum lung se schimba putin treaba, desi ii vezi si pe cei de la sate care stau pe banca din poarta cum se uita la tine ca la factor cand vine pensia. Cred ca o solutie ar fi un esapament care suna elegant, care creste performantele motorului si il ajuta combinat cu un hipercharger sau cu power comander daca este cazul si care sa cante bine, nu neaparat sa sperii babele care vin de la tamaiat. Nu ii mai inteleg pe cei ce-si pun tzevi goale care arata arse si care dau rateuri ca la balamuc, pe speed-erii cu niste gunoaie de finale care te fac sa sari din scaun si care isi forjeaza in ture maxime motocicletele pe STRADA. Mi se pare ceva frustrant la fel ca muzicile care bubuie din anumite mashini, fara sa fac diferenta ca sunt geamparale, manele, house sau metale grele. Precum cainele vecinilor care latra de-ti vine sa-i dai sapun. Cand sunt decibeli mult prea multi risti sa deranjezi Sau am eu ceva.......
  9. Ultima motoreta detinuta VN1500 DRIFTER..alta gasca in alta traista. Parbrizul isi face foarte bine treaba cand e ridicat la drum. Nu este obositoare poztia din cauza ghidoanelor inalte. Probabil ca daca era neagra ma imbolnaveam de nervi frecand la ea. Negrul se zgarie si cand te uiti la el si se umple de praf ca la balamuc. Am avut doua masini negre si m-am lecuit. Altfel spus nu o prea vad facand touring ca pestele in apa..
  10. Sincer nu cred ca asa ceva poate concura in nici un chip Honda VFR1200...poate doar ca pret pe piata americana. Nu mi se pare nici sportiva, nici un touring de exceptie. Dpdv estetic mie unul nu prea imi plac galeriile care ies din cilindri. Poate mergeau putin finisate sau acoperite....par un pic RAT.......parerea mea. In ceea ce priveste sound-ul nu mi se pare ca se aude cu mult mai bine decat un banal motor v2 cu esapamente after market. Poate ma insel eu dar acest model in Europa...canci. Fie la ei acolo
  11. Haideti oameni buni ca nu mai am ce sa mai fac cu el. Si mai am o aripa noua de drifter1500 in cutie de la Kawasaki. Vopsita deep gooseberry de fabrica si cu stickerele pe ea.
  12. M-a ramas prin ograda dupa ce am dat Drifterul un fender guard negru Ledrie, care cred ca merge si la 1500Classic si la 800Drifter. Are mici semne de purtare, dar mici. Cine-l vrea sa faca o strigare pe P.M. si negociem.
  13. Asa e, nu contest, dar toate la vremea lor....
  14. Multumesc tuturor pentru aprecieri...ce sa zic....am impresia ca merge mai bine decat arata . Este o reusita pe deplin: design, performanta, pozitie de condus, sound, sper si fiabilitate. Este o motocicleta foarte prietenoasa cu calaretul nefiind nicidecum brutala in regim 'normal' de utilizare. Am avut Kawasaki si inainte, ce-i drept cu totul altceva, tot motor cu injectie ceva mai mare si cu 2V, am fost foarte multumit de performantele sale desi nu mai era chiar nou-noutz, insa per total m-a facut sa ma duc tot spre Kawasaki chiar daca exista si pareri mai putin bune (unele nefondate si doar din auzite). Ce sa zic...astept sa apara si top-case-ul (deocamdata nu a iesit de pe linia de fabricatie suportul pentru el) si atunci va avea forma completa dorita de mine : O MOTOCICLETA DE ZI CU ZI. Sa ne vedem sanatosi pe sosele. Salutare tuturor !
×
×
  • Creează nouă...