robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 asta era la baza asa arata NIGHTTRAINUL ORIGINAL motor TWIN CAM 88 CI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 asta este de anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Mda...am vecin,in blocul de linga al meu,un american...ce motor si-a luat din prima...? NightTrain! Cu tzevi de esapament schimbate,cred ca s-aude pina hat....!M-au luat la-ntrebari vecinii ca ce se-aude a mea,asa tare,noaptea...si a lui e tot neagra...chestia cu "toate pisicile sunt negre noaptea"... .Numai ca si-o tine undeva prin Militari-mai bine- sa nu-mi mai bag eu unghia in git! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 mai darian americanul asta nu este cumva cel ce aparea pe la intilniri acum citiva ani cu nightrainul asta de care zici tu???????ca era unul pe care lam cunoscut eu, si locuia in bucuresti de citiva ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Nu cred...Al cheama Tom Saquet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 si acum va prezit inca un proiect de al lui JIMMY....la baza este tot un NIGHT TRAIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 si pe aceasta customizare apare crucea malteza cam peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 lucrarea de pe aripa spate chiar este interesanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 urmeaza sa pun poze cind e terminata toata lucrarea.....vopsitul si restul cei mai trece prin cap la jimmy sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 rotile la baza erau asa aluminiu lustruit.....dar gim a optat pe varianta negru mat si lea vopsit in negru mat......gusturile nu se discuta....mie personal imi place cum au iesit vopsite negru mat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 pt azi asta ar fii ultima poza.....urmeaza vopsitul aripi spate si presupun si a rezervorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Sper sa vina baietii in Romania(de preferinta cu cateva motoare facute de ei!) si mie imi plac rotile asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Sper sa vina baietii in Romania(de preferinta cu cateva motoare facute de ei!) si mie imi plac rotile asa! pai jimmy daca vine va veni cu camionul si citeva motoare.....doar asa merge prin tota europa....doar no sa vina calare pe motoare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 ultima cu MALTTRAINUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 se numeste SCORPIONUL ALBASTRU linkul cu toate pozele http://www.hbs.be/english/projhbs2000.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 This was the first full HBS project. Finished November 1998 for our Bike Show Introduction http://www.hbs.be/english/projbabemagnet.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 citeva poze de pe pagina de la jimmy puse acum citeva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate