mirciulik Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 (editat) salutare! mi-am luat acum 2luni o Honda CBR 125r, noua din Germania. manualul ei este in germana si eu nu stiu germana. am cateva intrebari despre intretinerea ei: 1. Cand trebuie sa ung lantul? 2. Cand trebuie sa-i fac schimbul de ulei? 3. Ce alte servicii de intretinere trebuie sa-i mai fac si cand? pot sa le fac si singur? sau ma duc la un service (dar sa-mi sugerati unde pt ca eu nu stiu). p.s.: mai am nelamuriri cu privire la depozitatul pe timp de iarna. din ce am inteles eu de pe un alt topic trebuie sa aiba rezervorul plin si ... ? de stat va sta in magazia din curte nu o bate vantul, nu sta zapada pe ea. p.s.s.: are cineva un manual in limba romana sau engleza sau italiana? il xeroxez, nu neaparat in format electronic. Multumesc! Editat Septembrie 15, 2007 de mirciulik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 lant 500 de km, curatat si uns ulei la 5000, mai bine la 3000 lichid de frana odata la 2 ani maxim schimbat, presiunea la cauciucuri verificata cel putin la o luna da, poti sa le faci si singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik Postat Septembrie 15, 2007 Autor Share Postat Septembrie 15, 2007 o sa fie o intrebare de incepator... de curatat se curata cu motorina, nu? si de uns trebuie sa iau un spray...dar de care ca am vazut ca sunt o multime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 o sa fie o intrebare de incepator... de curatat se curata cu motorina, nu? si de uns trebuie sa iau un spray...dar de care ca am vazut ca sunt o multime in nici un caz nu cu motorina sau cu benzina pt ca se distrug Oringurile; Ca si pt uns exista sprayiuri si de curatat, gasesti la orce magazin moto. Daca ai de unde sa faci rost poti sa curei lantul cu kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate