Sari la conținut

mirciulik

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Crangasi
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B 83 BML
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600F4i Rossi Replica

mirciulik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Salutare! Cum sunt foarte incepator in mecanica motocicletei si trebuie sa-mi fac revizia la moto a mea, am nevoie de un pic de ajutor. Nu stiu ce sa cumpar si de unde(de unde e usor de aflat, dar ce anume e mai dificil). Prin urmare se dau urmatoarele cunoscute, moto: CBR 600f, an: 2002, ultima revizie: aprox 5000km. Necunoscutele sunt: ce tip de ulei de motor cumpar si cat? filtru de ulei? filtru de aer? bujii? placute de frana(sunt sigur ca trebuiesc schimbate), la ambreiaj/cutie de viteze am ce cauta ? alte consumabile de care eu nu stiu ? Sau mai bine ma duc la un service unde verifica tot ? Aveti ceva recomandari ? Va multumesc!
  3. am fost plecat pana la facultate (deh, examene). cand m-am intors, nici masina nici moto nu mai erau aici. prietena mea mi-a zis ca posesoarea masinii a chemat o platforma si a luat si masina si moto. mai multe detalii nu stiu, poate apare riderul si ne povesteste. va salut!
  4. nu pot sa editez, au venit cativa baieti, au facut poze la motor rectific: pilotul are ceva zgarieturi, am inteles ca purta doar casca si manusi, fara alt echipament.
  5. Pe bd. Mircea Voda este 'imprastiat' un motor rosu cu nr. B-xx-RBA, nu stiu marca spre rusinea mea. Motociclistul nu mai era la fata locului, din ce am inteles de la un nene care vazuse accidentul, pilotul nu avea nimic grav, si s-a dus cu tanti vinovata la politie. Din ce mi-a povestit accidentul a fost asa: Bd-ul. Mircea Voda are 2 sensuri cu cate 2 benzi, despartite de linie dubla continua, moto venea dinspre Camera de Comert spre Timpuri Noi, masina(un Peugeot 307) venea Timpuri Noi -> Camera de Comert. Moto nu avea viteza, dar tanti cu masina a vrut sa parcheze intr-un loc pe partea celalta a bulevardului, peste lina dubla continua si a tras de volan in fata moto. Moto a intrat lateral dreapta in ea, avarii destul de grave pt moto - carene praf, bord praf -, masina lovita bine pe partea dreapta. nu stiu daca a vorbit pilotul cu cineva sa il ajute cu moto, eu ma pot uita sa nu i-o ia careva. Asfalt uscat!
  6. pey ea a fost cu ideea de a merge, eu ... mai putin, nu sunt adeptul galagiei si a locurilor prea aglomerate. poate joia viitoare vin si eu/venim si noi
  7. pentru ca sunt multe pagini si oricum nu voi intelege nimica daca citesc, lamuriti-ma si pe mine cu ceva. Voi (CBR-isti -si nu numai din ce am inteles-) va intalniti joi la 19:00 in P-ta. Constitutiei si...ce faceti apoi? intreb pentru ca as vrea si eu sa vin, dar nu pot fara pasagera(ca nu ma lasa singur ) si vreau sa stiu pe unde mergeti. mersi!
  8. am fost la ADI Star. 20min, 50ron si gata s-a uitat nenea la serii si la cauciucuri. cred ca le era si mila de mine ca eram plouat si mai urma sa ma ude si pana acasa
  9. eu nu am DELOC lampa la numar. doar ce lumineaza stopul si atat, cand am facut RAR-ul pentru inmatriculare am pus o lampa de numar de Dacie si pe urma am scos-o ca era inestetic
  10. question: voi aveti lampa la numarul de inmatriculare? eu nu am, si tin minte ca la RAR am avut prbl din cauza asta. la ITP daca ma duc ma-ntreaba de lampa?
  11. hihi, ai dreptate. eu m-am uitat numai in topic-urile cu titlul "ITP" sau "Inspectie Tehnica" si se pare ca pe acela l-am sarit. multumesc!
  12. am o mica/mare problema. saptamana viitoare imi expira ITP-ul. avand in considerare faptul ca sunt in sesiune si nu am timp sa alerg dupa statie de itp, spune-ti-mi si mie unde sa ma duc, cu programare bineinteles, ca sa scap de griji. ce am gasiit pe forum au un an vechime posturile, poate nu mai sunt excte datele. daca stie cineva ... PM me pleaseee
  13. hmm, a fost a unui baiat Marius care e vecin cu mine in Crangasi. @BYE, cred ca ne-am si salutat in trafic pe linia lui 41, eu sigur am vazut un 46 in fata la motorul de pe contrasens, si stiu sigur ca te-am mai vazut de 2ori prin trafic dar eram pe jos. nu vreau s-o fac monopost, o sa fac o poza la ce am acum si o sa caut o poza cu ce-as vrea sa fie mai incolo. ca nu prea reusesc sa ma fac inteles (sry) saru-mana si asfalt uscat! n-am mai putut sa dau edit, asa ca voi fi tot eu cel car posteaza. am gasit poze, nu se vede foarte bine, dar poate cineva ma intelege se vede in poza cu motorul meu ca suportul de numar e prins de tot ansamblul spate. bun, in poza cu RR-ul, numarul are un suport metalic. si eu vreau sa-mi fac cam asa ceva si sa-mi pun aripa la roata din spate ca nu am deci in final, eu nu voi mai avea acelasi ansamblu de sub coada cu stop si cu semnalizari.. coada vreau sa-mi ramana aceeasi. LE: am gasit o poza mai buna a ceea ce vreau eu sa modific
  14. aham, multumesc pentru raspunsuri @antemiu. lantul il ung chiar si mai des de 500km. am incercat sa citesc topicul, dar e luuung si cu search nu reusesc sa gasesc ceea ce vreau, adica ... de unde fac rost de o noua coada? de la dezmembrari sau o comand de noua?
×
×
  • Creează nouă...