sica_sibiu Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Nu mai speria omu , cu ''2 roti '' daca tu te plangi ca ai cazut si n-ai talent , lasane-n pace . Nu o sa regrete nimic . ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 contractul de vanzare cumparare... cum il fac.. la notar sau de mana ?..( asta de mana e valabil ? ) cunosc pe cineva care si-a facut contract f simplu ( asa sustine el ) .... a scos la calculator contractul ( ma refer k l-a scris si l-a scos pe imprimanta) si apoi au semnat ( vanzatorul si cumparatorul ) .....se poate sau o a dat-o in vrajeala ala... contractu se face in prezenta unui notar... ia si asta cativa bani pt ca semneaza el acolo si pune o stampila In legatura cu Malaguti F12 ... are un prieten unu adus din italia de NOU pe incectie ... bord electronic ... ce sa mai ...super.... si la top speed si demaraj e super tare... ia 100 cu 2 pe el ( sunt sigur ca o sa fie unii care o sa spuna ca nu are cum dar... ARE + 110 cu unu singur ) Scuterul arata super... si nu nici foarte mare . sry de offtopic, dar atat am de spus: Nu mai speria omu , cu ''2 roti '' daca tu te plangi ca ai cazut si n-ai talent , lasane-n pace . Nu o sa regrete nimic . ! Uite-te pe AICI. Echipamentul te salveaza... Si ar fi bine daca ai citi si ASTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Nu mai speria omu , cu ''2 roti '' daca tu te plangi ca ai cazut si n-ai talent , lasane-n pace . Nu o sa regrete nimic . ! du-te frate la curse daca esti talentat ;eu doar ma plimb cu scuteru ....... Tu esti profesor ... na... omu e un incepator Cu 110 km\h ai avea sanse bune la categoria 50 cc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Nu mai speria omu , cu ''2 roti '' daca tu te plangi ca ai cazut si n-ai talent , lasane-n pace . Nu o sa regrete nimic . ! poti sa cazi de pe loc si sa intri in spital chiar daca ai 1 milion de kilometrii pe scuter asa ca nu e chiar de talent ... sfaturi:-tot timpul sa te asiguri in oglinzi -adapteaza viteza la trafic si la carosabil -mergi singur o perioada ..nu te duce cu baietii pe coclauri cel putin la inceput ca ei au experienta,se dau tare:tu esti la inceput si s-ar putea sa nu te mai intorci(intreg) - CASCA si MANUSI(sa nu zic echipament full)....multa bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 du-te frate la curse daca esti talentat ;eu doar ma plimb cu scuteru ....... Tu esti profesor ... na... omu e un incepator Cu 110 km\h ai avea sanse bune la categoria 50 cc ... Unde am scris ca sunt profesor ? si eu cad . Dar pentru asta nu ma apuc cu sfaturi , ''o sa ai de regretat '' . Daca esti pasionat ori de cate ori ai cadea , si ai ramane in picioare , ai reveni inapoi pe 2 roti . Daca esti asa speriat ca ai stat 2 saptamani cu ????? in ghips ( nu inteleg fraza , in fine .. ) nu ar trebui sa te mai plimbi cu scuteru Daca e incepator ce ? scuterele-s de incepatori . Eu , si nu cred ca sunt singurul , mi-am luat scuter ca sa invat sa merg pe 2 rotii (partial) cand o sa trec pe 125 , sa nu-mi rup gatul direct . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 poti sa cazi de pe loc si sa intri in spital chiar daca ai 1 milion de kilometrii pe scuter asa ca nu e chiar de talent ... sfaturi:-tot timpul sa te asiguri in oglinzi -adapteaza viteza la trafic si la carosabil -mergi singur o perioada ..nu te duce cu baietii pe coclauri cel putin la inceput ca ei au experienta,se dau tare:tu esti la inceput si s-ar putea sa nu te mai intorci(intreg) - CASCA si MANUSI(sa nu zic echipament full)....multa bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 nu exista topic unde sa nu fie si cearta.... se pare ca sunt dependente (topicu' si cearta)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Nu vreau sa fiu rau Nu e cearta.. e o conversatie , daca era cearta , il injuram . Daca e sa o luam asa. se poate cadea de pe orce , si de ori unde. Incat sa ajungi in spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Deci ... cum sa va zic.... eu imi doresc un scuter de vreun an... dar numai acum am reusit sa fac rost de resurse financiare .. k sa-mi achizitionez un scuter... Va rog sa-mi dati niste sfaturi....Sunt pur si simplu incepator.... dar ador scuterele ( cand vad baietii pe strada cu ele )Nu am mers niciodata pe un scuter....dar totusi vreau sa-mi iau unul .... da-ti-mi si mie niste sfaturi.... sa ma ajutati si pe mine...k sa nu ma vedeti apoi la stirile de la ora 5 lipit de stalp )sa-mi da-ti niste sfaturi asa k de la profesionisti la amatori... ce pasi trebuie sa urmez k sa conduc un scuter va rog mult am un F-12 alb perlat in 650 de euro....euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate