Sari la conținut

mihaiand

Super Membru
  • Număr conținut

    1.186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihaiand

  1. Salutare, Are cineva de vanzare capate de ghidon originale ? Stiti de unde as putea cumpara?
  2. Am fost recent cu masina si sincer iti spun, clar nu e de "dat" . Cum ziceau colegii mai sus, doar pentru plimbare chill si peisaje.
  3. KONGLY , asa am cumparat motocicleta. Doar in Bucuresti mai patineaza; nu am avut probleme in afara niciodata, serpentine, drumuri proaste, etc. Tin bine si pe ud la mers decent. Ale mele sunt tocite si trebuie sa schimb oricum. Nu am testat PowerRS pana acum, nu am avut ocazia. Am mai mers cu PR5 , Dunlop SportSmart2 MAX si Michelin 2CT. Goe75, poate ca asteptarile mele de la RS sunt prea mari. Este putin deranjant ca patineaza, dar m-am cam obisnuit..
  4. Salut KONGLY, Sunt in aceeasi situatie si m-am uitat la fel ca tine, la cele 3 modele. Momentan am PP3 si as dori sa schimb le schimb cu Power RS sau TT. Prima mea optiune ar fi PowerRS`urile. Pe asfaltul din Bucuresti PP3 mai...patineaza in gol
  5. Nu ai starnit nici o furtuna. Am intrebat la modul serios. Eu si culegu` cu Busa am fost la plimbare luni pe Lepsa si am vrut sa inteleg ce vezi tu gresit in pozitia lui din poze.
  6. Si cum ar trebui sa stea colegu` ? Cu genunchii pe jos la plimbare pe busa ? Bratele sunt lasate lejer, coatele moi, privirea in fata. Ce altceva vedeti voi in poze?
  7. Salutare, Stie cineava daca discul spate de pe GSX-R 600 2006/2007 este acelasi si pe alte modele ex: gsxr 2004/2005 sau GSR600 ?
  8. Salut ! Daca mai ai o invitatie pe xtreme, vreau si eu. Multumesc !
  9. Azi am observat ca pe marginea cauciucurilor am un strat de mazga, uleioasa... Este pe ambele parti, deci nu e de cand am uns lantul. Va rog sa imi spuneti cu ce as putea sa curat. Am incercat pe o portiune mica sa dau cu diluant. E ok sau alte substante ar fi mai bune / sigure ? Va multumesc!
  10. Ai putea sa iei in calcul si GSR 600, se incadreaza in buget.
  11. Are doua microfoane daca nu ma insel, se aude bine. Am parbriz double bouble si nu fasaie foarte tare, insa nu te astepta sa fie ca un microfon extern..
  12. GoPro Session 4. O am montata la barbie in fata, e foarte usoara si merge folosita in timp ce se incarca (o mai conectez la un powerbank. 1080p 30fps - aprox 1:50-2h cu bateria incorporata). Calitate video gasesti pe youtube zeci clipuri. Pentru mine a contat foarte mult dimensiunea compacta.
  13. Salut, Suportul de telefon este cu arcuri sau are alt sistem ?
  14. Din cate stiu eu este stock, nu am apucat sa merg in service. Mulțumesc pentru răspuns TNG!
  15. Salutare! Cat trebuie sa fie relanti-ul la un GSXR 600 k6/7? Momentan sta la putin peste 1000 rpm, mi se pare prea mic. La prima cautare, google spune ca ar fi 1200-1300. Multumesc.
  16. Salut, Stie cineva unde ma pot duce duminica 4.09.2016 sa indrept o janta moto spate ? E cam urgent pentru ca luni trebuie sa plec dimineata la un drum mai lung. Multumesc!
  17. Daca dai cu ea de pamant, sa nu se rupa.
  18. Mulțumesc. Eu am MRA cu prindere pe coarne si credeam că din cauza asta vibrează la viteza mare. Cred că o să rămân la MRA.Deși nu e cel mai frumos..dacă mă aplec e diferență foarte mare.
  19. Are cineva parbriz Puig pe GSR ? As vrea sa stiu daca vibreaza la viteza mare..
  20. Suna-l, iti poate aduce M daca vrei neaparat.
  21. Poti sa pui o poza de aproape cu spatele / suportul de nr. te rog ? Vad ca inca ai semnalele originale, ai taiat plasticul si ai prins numarul de suportul acela original de fier?
  22. Eu am mers cu xr1100+whisper kit pe naked, si nu mai auzeam nimic. E un caz mai special double bouble`ul tau ...
×
×
  • Creează nouă...