geanien Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Nu am gasit nicaieri.Oricum nu vreau sa schimb doar un pinion.Aveam probleme cu treapta a doua,iar dupa ce am culcat-o ca sa-i schimb cauciucurile,se blocheaza si imi opreste mororul.Am nevoie de ceva sfaturi,please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old biker Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Nu am gasit nicaieri.Oricum nu vreau sa schimb doar un pinion.Aveam probleme cu treapta a doua,iar dupa ce am culcat-o ca sa-i schimb cauciucurile,se blocheaza si imi opreste mororul.Am nevoie de ceva sfaturi,please nu ma pricep la sfaturi dar cred ca am ceve pinioane + alte dracovenii de minsk prin boxa (fac un inventar shi o sa postez undeva la gratuitati daca se poate ptr. ca nu vreau sa vand ) , doar sa le dau celor care au nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate