Marius1981 Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Am o honda cb400 N si nu depaseste 100 km/h. motorul este de 400cc 6 trepte de viteza si 180 km/h in bord,anul fab:1981. Mi-au spus mai multi ca poate fi limitat, dar am desfacut carburatorul si nimic, nu exista flanse sau altceva. Se poate sa fie din toba de esapament ?. sper ca ma puteti ajuta! AM NEVOIE Multumesc. Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 (editat) limitarea de 27 hp in cazul CB400N, CB450N, CB450S si alte derivate superdream este la axul cu came. Derestrictionarea necesita schimbarea axei cu came si arcurile supapelor si jiclorului principalal carburatoarelor Motocicletele a caror serie incepea cu 3 au fost limitate din fabrica iar debridarea e destul de costisitoare cele limitate au vit max in jur 120 -130 km/h Editat Septembrie 16, 2007 de AlexM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate