Cata M Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 singura problema e ca doar o sa ne uitam unii la altii ca de auzit mai greu ...si as plusa cu lipsa de papa.din pacate n-au bucatarie .eu nu cred ca vin). E muzica prea tare ca sa poti lega 2 vorbe cu vecinul de masa. Ca sa stie si ceilalti...e discoteca acolo.muzica intr-adevar buna, dar nu ma duc sa dansez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocos Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 SI SE LASA CU VREO INTALNIRE ACUM IN WEEKEND???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Vazut, placut, votat! Muzica de boogie cum imi place mie,atmosfera ok, singura problema e ca doar o sa ne uitam unii la altii ca de auzit mai greu Propun sa ne cumparam totzi calculatoare portabule shi in cazul in care nu ne auzim intram pe motociclism shi discutam pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 unde bem deseara deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 unde bem deseara deci? la Nae? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate