bogtech Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 sal ,imi iau gilera dna si vreau sa stiu la ce sa ma stept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 sal ,imi iau gilera dna si vreau sa stiu la ce sa ma stept Incearca sa intrebi in discutii intre noi... topicul asta e in plus Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 sal ,imi iau gilera dna si vreau sa stiu la ce sa ma stept sal. in primul rand nu am avut gilera dna deci nu "MI-A" aparut probleme . sa te "stepti" la ce e mai bun. este fiabil si are design misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Eu nu am nici o problema.. doar.. ca mi s`a ars siguranta... si mi s`au resetat Kilometrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 mama ei de gramatica...care este . Mda , resetatul kilometrilor este foarte des intalnit la DNA .In rest e ok motorul si tine destul de mult,poate chiar mai mult decat un scuter average. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 (editat) intrati si pe acest forum: /index.php?showtopic=131530 ... si puteai sa intrebi aici.. bog:> bafta si te astept la o tura:> Editat Septembrie 29, 2007 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate