zanulmaseluta Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Am nevoie de ajutor. Sunt in criza de timp asa ca va spun pe scurt: Alaiul de motoare care trebuia sa vina in seara asta la furat de mireasa a ramas blocat pe Cheia (probleme cu vreo 2 mobre din cate am inteles) Cine poate sa vina sa ii inlocuiasca pe cei in cauza, la ora 23:00 la Arc, restaurantul e in spate la casa Scanteii. Probabil ca o sa ne si opreasca la masa dupa ce aducem mireasa (din cate am reusit sa aflu se pregateau vreo 2-3 lazi de bere pt "furaciosi"). Pt mine (capul rautatilor) ar insemna foarte mult ajutorul vostru. Tel meu 0724351728 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 eu as veni dar nu am loc de pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Daca as fi avut motor, as fi venit.. fie si numai pentru a participa la o nunta in echipament.. prefer sa port echipamentul la "masa", decat costumul.. Haideti mai, ajutati omu'!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Ati furat mireasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 Am furat-o pana la urma, dar cu multe peripetii. Cand o sa ajung acasa o sa va povestesc mai pe larg (acum sunt la munca). Pana la urma am furat si nasa. Multumesc baietilor din Biker's care au pregatit intampinarea miresei si celor care s-au lasat tarati pana la restaurant Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate