jack2004 Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 (editat) buna baetzi poate cineva sa ma ajute cu un manual tehnic VOSHOD 3M?????? sau chiar si SOVA 175 (cred ca in mare sunt identice!) sau are cineva vechitura asemanatoare, si a-tzi putea sa im datzi niste detali pentru buna folosire a motocicletei? multumiri si sa ne vedem cu bine si la anu pe asfalturi uscate si fara evenimente Editat Ianuarie 8, 2005 de jack2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 (editat) pentru folosirea tipei se gasesc in mod sigur sfaturi chiar ajutor practic , tehnic motoru repara l singur hehehe Editat Martie 16, 2005 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Martie 16, 2005 Autor Share Postat Martie 16, 2005 am gasit manuale:) cu tipa ma descurc si fara ajutorul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 ar fi doua sfaturi care i-mi vin acum in minte ,baga 40-50 grame ulei de amestec la un litru de benzina , chiar daca scoate mai mult fum merge mai bine , scade uzura motorului foarte mult iar al doilea sa fi foarte atent la roata de pe spate sa nu fie desumflata ca se rupe valva cand ti-e mai draga lumea Numa Bine si sa ai parte de ea ,iar daca o ingrijesti cum trebuie poti merge si cate 5000km fara sa schimbi vreo piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Martie 27, 2005 Autor Share Postat Martie 27, 2005 Manuale ptr. VOSHOD http://www.cb-1.ru/docs/voshod.htm (se incarca bine, dar e in lb. rusa) vezi si aici: http://www.motovelosport.ru/catalogs.php (cei care nu stiu rusa, folositi: www.translate.ru) mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate