Dreea Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Am si eu un Honda Sniper de 49, mai vechi el, da e mic, dragutz si merge bine. A dracului ca atunci cand l-am cumparat si am facut contractu de vanzare-cumparare, ala n-a trecut serie de sasiu. Oricum habar n-as fii avut ce e aia. Acum ma chinui sa gasesc seria de sasiu, care zicea vanzatorul ca dau carena din fata jos, si vad seria. Intr-adevar este o serie acolo, dar este scrisa in oglinda (asa cum scrie ambulanta). O fii aia seria? Sau cum trebuie sa fie seria, din cate litere/cifre ? Si unde anume daca nu e aia ... ? Multumesc frumos pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menonfire83 Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 ma seria e trecuta pe cadru de obicei si pe transmisia la butuc la roata din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate