baiatu_tony Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 am auzit ca la sfarsitul aceste saptamani va avea loc o cursa de motocross, este adevarat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 am auzit ca la sfarsitul aceste saptamani va avea loc o cursa de motocross, este adevarat??? 27-28 Octombrie cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 deci am auzit bine , mersi cip de confirmare . am sa incerc sa fiu acolo duminica sa vad spectacolul . succes celor care participa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 se tine concursul k vreau sa merg si eu sa ma uit . stie cineva programul ? --- Mesaj completat în 27 Oct 2007 16:25 -------------nu stie nimeni nimik ? nu vreau sa merg degeaba iar k acum o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate