robychopper Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 deci am i 4 cercuri pe 16 de harley care sunt cu 40 de gauri pt spite exact ca si butucul de nipru...pt interesati se vind cu 80 euro bucata negociabil trimitetimi mail si putem discuta de negociere si restul ..... ........cercurile vor fii in tara cam in 3 saptamini salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 20, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2005 am facut o mica reducere le dau la 50 euro bucata.... contact robychopper@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 20, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 20, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2005 intra 160 -170 maxim pt ca sunt cercurile originale de harley nu stiu diametrul discului dar este cel original de harley ,am sa masor unul si iti spun in curind si la ce pret sunt ok??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate