grex Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 am un rezervor de pompa de frana de mana si cred ca este fisurat gemuletul de verificare a lichidului de frana pt ca prelinge lichid pe rezervor. aveti idee cu ce as putea sa-l lipesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriz Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 alta pompa de frana. www.crashmoto.lx.ro tel 0745763024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Posibil sa fie dus numai O-ring-ul de la gemulet,poti sa-l schimbi atunci. Daca e crapat,cel mai bine schimba-l,daca e separat de pompa,da-l jos si du-te cu el pe la dezmembrari auto,poate gasesti ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 daca e geamul nu merita sa iei alta pompa. poxipol-ul ala transparent tine la lichid de frana. eu am pus la frana mea de spate in aprilie, tine si acum si nu s-a inmuiat deloc. atentie totusi sa cureti foarte, foarte bine cu alcool tehnic inainte sa il aplici si dupa aia tine pompa in casa la caldurica 24 de ore cel putin, eu am tinut 36 inainte sa pui lichid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate