badogistu Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) saptamana trecuta am dat telefoane la domnul Vultur sa-mi comand un ambielaj la voshod , cand i-am spus ca e modelul sport (intr-o toba) mi-a spus ca difera fata de cel clasic cu doua tobe si ca se afla foarte greu de cumparat la noi, am vorbit apoi cu domnul Gaspar din botosani care a zis ca merge peste cateva zile dupa piese (nu mi-a zis de unde le aduce, moldova ucraina...?), azi dimineata ma sunat sa-mi spuna ca mi-a adus si ca a vorbit cu cei de la depozit si ca nu difera ambielajul de la voschodul sport (3m01) fata de cel in doua tobe. Intrebarea mea este difera ambielajul ? iar Gaspar spune ce vrea omul sa auda doar sa vanda marfa sau domnul Vultur nu stie ce vorbeste. de mentionat ar fi faptul ca am comandat ambielajul de la gaspar iar pe luni ajunge, deci asi vrea un raspuns pana atunci sa stiu ce fac ridic coletul sau nu. mersi Numai BIne Editat Septembrie 27, 2007 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 ambielajele sunt la fel. ciclindrii si pistoanele difera. difera in sensul ca varianta sport are muzicutza si o singura toba iar pistonul are gauri in el in dreptul admisiei. atat. cursa/alezajul sunt la fel. transferele si evacuarea la fel. doar admisia si faptul ca sportul are o toba difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 mersi de raspuns, acu stiu si de ce i-a scazut puterea cand i-am schimbat pistonul, cred ca o sa-l pun iar pe ala vechi. stres_L&P numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate