KIDROCK Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 cea mai tare jucarie pe care am avut-o vreodata e moto care merge in regim de 60 70 kmh max o iubesc maxim.Am o comanda pe louis imi revin cu banii si bag iar.Azi ma apuc sa o dezmembrez ...merge la vopsit .Va voi deranja pe viitor cu intrebari si cu sfaturi deoarece am mai multe in cap care as vrea sa le vad pe ea.Va pooop pe toti drumuri bune sa aveti --- Mesaj completat în 29 Sep 2007 02:05 -------------io pun 3 poze diferite pe site apar 3 identice )) tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! frumoasa frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falcutza Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 ....pfff.... e mIca si galagiOasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 ....pfff.... e mIca si galagiOasa... esentele TARI se tin in sticlutze mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate