carstoc Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Am pierdut singura mea cheie de la mobra... afara e soare si eu stau si ma uit. Aveti idee se poate face dupa contact o cheie ? sau tre sa-l schimb (inclusiv busho & shit). Are cineva din dezmembrari ? Help pls ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 pai ai 2 variante: 1-gasesti butuc cu chei si-l schimbi, 2-cu toate datele motocicletei, dovada de proprietate, te duci la reprezentanta kawa sau la un atelier de facut chei mai rasarit, se uita in catalog si-ti face comanda la un set de chei. Un prieten si-a facut parca in cora sau brico-store. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_d31 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 repar-o odata ca io te astept in TM sa Astept vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Cred ca poti mergi la orice atelier de chei cu butucul si se rezolva, mai ales daca e fara cip sau alte kkturi e usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 A facut cineva asa ceva ? butucul cred ca l-as putea cel mai simplu da jos de la rezervor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C4SpEr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 da ..da jos butucul si dute cu el, e in jur de 50 de lei.sa ai grija cum il pui la loc ...daca se desface trebuie sa faca alta cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate