Sari la conținut

carstoc

Membru
  • Număr conținut

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    09.2005
  • Numar Moto
    de GJ

carstoc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. RIP Sorine. Motocicleta aia de la mine a cumparat-o acum un an si ceva. Am mers cu ea mai bine de jumatate de an. Pt. mine motociclismul aici se opreste. Condoleante familiei.
  2. carstoc

    BURSA LOCALA

    Vand cizme Sidi Vertigo nr. 44. Putin folosite. Cumparate de la louis.de. Predare in tg-jiu sau trimit prin curier. 500 RON florin_cirstoc pe yahoo 0723.152.978 0764.496.113 /style_imag.../attach_add.png /style_imag.../attach_add.png
  3. Am dat ZZR-eu. This is my new sweetheart. Honda CBR 600 F4i, 2003, 14000 km.
  4. Are cineva trusa asta de scule de la louis ? http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003583 Cum sunt sculele ?
  5. Deci pana la urma cine vine ? Inteleg ca mergeti cu enduro. Eu nu pot sa merg cu a mea decat pe asfalt ..
  6. Iar o dam in offtopicuri. Care e sensul reply-ului tau ? Eu mi-am exprimat parerea. Cum au facut-o si alte sute de membrii. Cu ce anume nu esti tu de acord cu mine ? Da. Sa sti, ca m-am gandit mult, inainte de a scrie. Scrie si tu ceva care sa aiba sens. Asfalt uscat si tie.
  7. De 2 zile citesc threadul. In primul rand nu ma solidarizez cu "fratele" nostru. Si-a luat omu K7 de 1000, "o rupe ca ce plm, p*****e din comuna tre sa sara pe el, si fraierii sa moara de invideie". Asta consider eu ca gandeste raiderul cu pricina. Dar militia/pulitia/muilitia romaneasca, institutie de stat, platita din banii nostrii e pusa acolo sa apere cetateanu. Si nul apara ca sa ia el o medalie. Are legea in spate. Dupa lege tre' sa faca ce face. Omul neoprind la semnal a facut o contraventie.Nu infractiune. Uitati ce imi zicea un jurist pe messenger : "gardul de pericol social al infractiunii este mult mare decat cel al unui contraventii.Pericolul social reprezinta valoarea sociala ,ocrotita de o dispozitie legala .Exemplu.:In cazul unei fapte de furt ,valaorae social ocrotita este dreptul de proprietate al fiecaruia ,care este un drept fundamental ,-= pericol social ridiact=infractiune ; cabd depasesti viteza legala,fapta este o contraventie ,dat fiind faptul ca pericolul social nu este atat de mare " Sa fim seriosi mergea cu motocicleta cu 116. Cred ca un k7 opreste mai putin mai repede decat un logan ... (asta apropo de pericolul social. Regulamentul tot la incalcat.) Am vorbit cu un fost coleg, care e la medicina. (tipu e la stomatogie). Dupa juramantul lui hipocrate, sau dupa terminarea faculatii, este obligat prin lege, sa dea primul ajutor oricarui ranit. Comform legii, el, (stomatolog, ma repet) daca era la fata locului trebuia sa ii acorde primul ajutor, daca nu inchisoare. Si ca sa vezi John Wayne al nostru, sta el tzantzosh cu genunchiu pe bietul (inca odata retardatul) nostru "coleg". In loc sai acorde primul ajutor, sa cheme salvarea. Daca avea frate gatul rupt, coloana rupta? Murea. Gresise da ? Sa moara ? Sa moara dupa un proces. Si Sadam, si pe generalii lui Hitler iau omor tot, dupa proces. Buuuun. Acum intreb eu pe nenea politistu. Ca mare bine a facut el societatii. De cate ori a oprit el, pustani de 18 ani pe gixxer de 600/r6/rr sa-i intrebe daca au motocicleta peste 25 KW ? Aaaa frate (cuvant urat) mea .. nush nam auzit de asta (citat dintrun militzian). Trebuie sa ne solidarizam sa nu se faca un precedent din chestia asta. Mobra fara numar si cu 116 ? sa stea fara certificat de inmatriculare si pe dreapta 3 luni,
  8. De curand m-am hotarat sa-mi iau (eu cu taicamiu) un enduro mic. L-am convins ca nu merita un ATV. Vreau ceva nu foarte puternic, in 4 timpi -200-400 cmc (maxim) si usurica. Nu pentru noroaie mai mult pt. drumuri forestiere. Ce imi recomandati ? Buget maxim 1500 de euro.
  9. Mergem la Smaeb, dupaia plecam pe cheia. Cine se baga ? Vremea pare sa fie buna.
  10. Suna foarte interesant. Eu ma gandem la un traseu in grecia dar pe 4 zile. As vrea sa vin si eu. Cam de cati bani ar fi nevoie ?
  11. Dupa 2 ani de zzr400 mam decis ca tre' sal dau. Ma gandeam sa-mi iau un f4i. Am si eu o intrebare pt. posesori. Cat de sport si cat de touring e ? In caz de forta major pot sa fac cu ea 1000 km intro zi ? Ash vrea so cumpar din Munchen si sa vin intro zi Munchen->timisoara.
  12. Rezolvarea: Am gasit cheia. Cheia de la motor . Numai am nevoie de schimbat contactu. PS. facetiva dubluri
×
×
  • Creează nouă...