Vizitator blondu Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 nu stiu ce mama masii are ca nu pot sa bag marsalieru' e blocat sau ce o avea nu stiu ce sa ii fac ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 17, 2005 Share Postat Ianuarie 17, 2005 Am mai auzit si pe altii cu problema asta... Incearca sa tii putin apasat pe schimbator, ca si cum ai vea sa bagi intr-antaia, dar nu apesi tare... doar sprijini piciorul. In timpul asta incerci sa bagi marsarier... Incearca incetul cu incetul si ai sa vezi ca pana la urma reusesti... Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 18, 2005 Share Postat Ianuarie 18, 2005 Ai desfacut cutia? Poate furca e stramba si degeaba o impinge harta. A mai intrat pana acum? Ca poate lipseste pinionul de marsarier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator blondu Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 o sa incerc merci de informatii (dau o bere la BV) pa pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 Sa-l schimbi la un grup de fuga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate