marque Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) Motociclismo No7 apare la SIAB! SUMAR VIAȚA PE DOUĂ ROȚI 6 Cuvântul cititorului 8 Actualitate 14 Marșuri moto 16 Interviu Ionel Pascotă 20 Tutorial Rally Raid TESTE 24 Gilera GP800 32 Suzuki B-King 38 Comparativ: Harley-Davidson Sportster 1200 Low vs. Moto Guzzi Bellagio 48 Honda VT750 Shadow Spirit vs. Kawasaki VN900 Classic 58 Yamaha XV 1900 Midnight Star 64 Husaberg FS450 Competition, FS550, FS650e 2007 70 ATV: TGB Blade 425 74 Scuter: Malaguti F12R Phantom MOTO SPECIAL 78 Triumph Rocket III și Lavinia 84 Suzuki SV744 RosMoto ECHIPAMENTE ȘI ACCESORII 88 Ultimele noutăți SPORT 92 Ionel Pascotă, Campion European Alpe Adria 96 Sport News 100 MotoGP – Marele Premiu al Japoniei 104 SBK – Marele Premiu al Germaniei 106 Enduro – Sfântu Gheorghe TEHNICĂ 108 Piaggio HyS, scuterul hibrid TURISM 112 Cu două roți prin India EPOCĂ 116 Istoria Honda SECOND HAND 120 Yamaha YZF-R6 124 Anunțuri moto SH Editat Octombrie 1, 2007 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 marcule, tu te prezinti la siab sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 apai yo o sa vin dar nu stiu exact cand... oricum la stilul meu emo o sa ma oftic si o sa lacrimez ca de ce n-am si yo cine stie ce supersport sau ca tot e targ auto, porsche, ca de ce au manelistii porsche, de ce?ha? --- Mesaj completat în 05 Oct 2007 14:18 -------------am fost, am vazut si am plecat senin...erau o gramada de domni importanti, intoliti la 4 ace ace si distinsi ziaristi care tabarau pe mesele cu bauturi si fursecuri gratuite. Suzuki DR 400 SM would be my choice. Harley are modelele 2008 si un Buell foarte meserias. La standul Polaris sunt doua Victory. In rest am vazut gama Honda, Suzuki, MV Agusta, Cagiva, Husky si ceva BMW-uri. La masini nu am stat prea mult sa ma uit, ca nu are sens, cata vreme la Clio sta sa ii cada o roata (probabil pentru ca e toamna). Cel mai mult mi-a placut Mitsubushi Lancer din 70 si ceva, care avea inauntru un miros foarte asemanator cu dacia 1300 a bunicului, m-am uitat la Clio RS, la Porsche si am plecat inapoi la 448 sau ceva cifra apropiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 apai yo o sa vin dar nu stiu exact cand... oricum la stilul meu emo o sa ma oftic si o sa lacrimez ca de ce n-am si yo cine stie ce supersport sau ca tot e targ auto, porsche, ca de ce au manelistii porsche, de ce?ha? <small>--- Mesaj completat în 05 Oct 2007 14:18 -------------</small><br/>am fost, am vazut si am plecat senin...erau o gramada de domni importanti, intoliti la 4 ace ace si distinsi ziaristi care tabarau pe mesele cu bauturi si fursecuri gratuite. Suzuki DR 400 SM would be my choice. Harley are modelele 2008 si un Buell foarte meserias. La standul Polaris sunt doua Victory. In rest am vazut gama Honda, Suzuki, MV Agusta, Cagiva, Husky si ceva BMW-uri. La masini nu am stat prea mult sa ma uit, ca nu are sens, cata vreme la Clio sta sa ii cada o roata (probabil pentru ca e toamna). Cel mai mult mi-a placut Mitsubushi Lancer din 70 si ceva, care avea inauntru un miros foarte asemanator cu dacia 1300 a bunicului, m-am uitat la Clio RS, la Porsche si am plecat inapoi la 448 sau ceva cifra apropiata. marque...stef sunt de la valcea..pe la mine pe la stand nu ai trecut..arctic cat..si m-am chinuit sa aduc chiar toata gama de atv-uri...in fine singurul atv diesel din lume e la standul nostru...ma gasesti acolo..dar sa stii ca nu am fursecuri si bauturi..poate doar o cafea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 pai treceam sigur daca vedeam ceva portocaliu. am fost, am facut si poze dar nu e stilul meu sa ma bag in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 pai treceam sigur daca vedeam ceva portocaliu. am fost, am facut si poze dar nu e stilul meu sa ma bag in seama sarumana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 stai asa... e vorba de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate