Vizitator fox Postat Septembrie 16, 2003 Share Postat Septembrie 16, 2003 cum se procedeaza cu platit vama pe cadru si inmatriculat p.f. ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 2, 2003 Share Postat Octombrie 2, 2003 Dupa cite stiu eu,iti trebuie act de provenienta de la o firme de dezmembrari din strainatate,la fel si pentru restul de piese(motor,roti,etc).La punctul vamal se percepe taxa vamala pe valoarea lor ca piese de schimb din dezmembrari,ceea ce e f. putin.Dupa ce alcatuiesti motorul te duci cu actele de mai sus la RAR pt. omologare,dupa care se inmatriculeaza. Important e ca toate piesele mai sus pomenite sa fie constructiv originale tipului de motocicleta,adica RAR-ul nu iti omologheaza o Yamaha XTcu motor de Yamaha TT. In mare cam asta e smecheria cu care poti inmatricula ceva cu taxe minime. Stiu ca functioneaza sigur,dar din pacate nu iti pot oferi detalii. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate