fox Postat Septembrie 16, 2003 Share Postat Septembrie 16, 2003 cum se procedeaza cu platit vama pe cadru si inmatriculat p.f. ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 2, 2003 Share Postat Octombrie 2, 2003 Dupa cite stiu eu,iti trebuie act de provenienta de la o firme de dezmembrari din strainatate,la fel si pentru restul de piese(motor,roti,etc).La punctul vamal se percepe taxa vamala pe valoarea lor ca piese de schimb din dezmembrari,ceea ce e f. putin.Dupa ce alcatuiesti motorul te duci cu actele de mai sus la RAR pt. omologare,dupa care se inmatriculeaza. Important e ca toate piesele mai sus pomenite sa fie constructiv originale tipului de motocicleta,adica RAR-ul nu iti omologheaza o Yamaha XTcu motor de Yamaha TT. In mare cam asta e smecheria cu care poti inmatricula ceva cu taxe minime. Stiu ca functioneaza sigur,dar din pacate nu iti pot oferi detalii. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate