zahei Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 Nu iti accepta ca destinatarul coletului sa fie diferit de titularul cardului. Trebuie sa fie aceeasi persoana. Adresa de pe cardurile romanesti nu se verifica la plata. E verificat. Am facut mai multe comenzi si la fiecare am pus alta adresa de billing. Plata a fost efectuata cu succes de fiecare data. Oricum, problema despre care vorbsc apare inainte sa introduci informatiile de plata, deci nu are nici o legatura cu cardul ci doar cu destinatia. Nu-mi trebuie dovezi de la tine, se prea poate ca asta vara sa mai fi mers inca, insa acum se vede clar ca nu mai livreaza in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myagi Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 Oare de ce??!!??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URK Postat Noiembrie 25, 2003 Share Postat Noiembrie 25, 2003 Falsa problema. AMAZON LIVREAZA IN ROMANIA FARA PROBLEME. Cardurile BancPost functioneaza perfect. Am intrebat admin-ul amazon.com Misterul este urmatorul: sunt prohibite livrarii in anumite tari, inclusiv Romania, articolele cu risc marit la transport - frauda, deteriorare, etc. Dealtfel amazon.com vinde in regim de consignatie anumite produse second-hand care sunt barate de catre vanzator spre tarile de care am pomenit. In alta ordine de idei daca are cineva manualul pentru Honda Shadow VLX600 si este dispus sa mi-l imprumute sa-i fac o fotocopie as fi foarte fericit. Multumesc, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 romania fiind pe lista neagra (prietenii stiu de ce), trebuie sa-i suni, sa vada ca esti serios, si odata ce ai cont la ei verificat, n-o sa mai fie probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 are cineva un manual pt yamaha tenere 660 xtz din 1991. i-as multumi din suflet... merci oricum, liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 Manual PDF (carte tehnica) Honda CB 750 Nighthawk '93, motor DOHC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Decembrie 20, 2003 Share Postat Decembrie 20, 2003 pot pune si eu la bataie o carte tehnica pt. Honda NTV Revere pe ce mail sa o trimit ? m-ar interesa cartiile in format PDF ale lui DanielM adresa mea de mail este " meyndt.alex@gmx.de " numai bine alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex M Postat Decembrie 22, 2003 Share Postat Decembrie 22, 2003 Pt coduri de piese incercati la: www.partsfish.com Au in baza de date chiar si motoare mai vechi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 caut si eu cartea asta in format pdf: 101 Sportbike Performance Projects Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate