Vizitator blondu Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 o intrebare am si eu: mi-am luat de curand un nipru care e lungit cu 10 cm. De unde fac rost de un cardan mai lung? in caz ca asta cedeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 dute la o sectie de scularie si fa-ti unu identic acum cat e intreg asta....sa nu fie matrial moale si nici tare.....explica la meserias poate iti indica el un material bun... bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 e doar sugestie poate merge sa faci unul dintr-o planetara lunga de la o masina cu motor transversal materialul e cam acelasi, ar trebui sa reziste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 o "masina" este si trabantul, care are o planetara mai lunga, cea din dreapta cred ca este apropiata ca grosime, rezistenta (nemteasca, deh) si ieftina, daca gasesti una care nu se mai poate folosi la masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator blondu Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Multumesc de sfaturi O sa ma interesez acu cat mai e iarna. Bafta si drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate