is75bbc Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) am si eu cateva intrebari legate despre un CBR 600F 2: ULEI MOTOR am un MOTUL 7100 10w40 si imi cam bate nitel lantul de distributie chiar daca am schimbat intinzatorul cu unul nou. Sa fie de vina lantul sau intinzatorul sau uleiul sa fie prea subtire pentru un CBR 600 din '92? e bine sa bag un 15w-40? care ar fi ordinea dintre MOTUL, REPSOL,si MOBIL? ANTIGEL are importanta ce antigel se pune sau doar sa fie un antigel care sa reziste la temperaturile scazute? LICHID DE FRANA ce-mi recomandati? multumesc pentru cei care ma vor informa ! Editat Octombrie 4, 2007 de is75bbc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranul_lup2000@yahoo.com Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) Salut.In legatura cu zgomotul de lant,ai facut bine ca ai schimbat intinzatorul dar cred ca lantul tau este foarte uzat,poti pune un ulei mai gros sar putea sa mai reduca din zgomot,eu am folosit Motul si sunt multumit de el .Am Honda Cbr 600 din '89 si nu am probleme.Foloseste antigel special pentru motoare din aluminiu.Foloseste Dot 4,mai nou a iesit Dot 5 care rezista la temperaturi mari de fierbere,deci mai bun,vezi ca scrie pe pompa de frana ce lichid de frana trebuie sa pui Editat Octombrie 30, 2007 de batranul_lup2000@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate