is75bbc Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 am si eu cateva intrebari legate despre un CBR 600F 2: ULEI MOTOR am un MOTUL 7100 10w40 si imi cam bate nitel lantul de distributie chiar daca am schimbat intinzatorul cu unul nou. Sa fie de vina lantul sau intinzatorul sau uleiul sa fie prea subtire pentru un CBR 600 din '92? e bine sa bag un 15w-40? care ar fi ordinea dintre MOTUL, REPSOL,si MOBIL? ANTIGEL are importanta ce antigel se pune sau doar sa fie un antigel care sa reziste la temperaturile scazute? LICHID DE FRANA ce-mi recomandati? multumesc pentru cei care ma vor informa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 ule in fct de nr de km motorex 15w50 antigel special pt motoare din aluminiu pt lanul de distributie treci pe la sevice..nu numai intinzatorul se duce epinde de nr d ekm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Daca ai mers mult timp cu intinzatorul uzat, e posibil sa trebuiasca sa schimbi acum si lantul. Ulei folosesc Motul 7100 15-40 si mi se pare super OK. Cu 5100 auzeam o bataie in motor cateodata, la fel si alti prieteni cu Honda, cu 7100 nu se mai aude nimic si parca se comporta si mai bine motorul. pe site-ul motul ai sa gasesti exact ce tip de ulei ii trebuie motocicletei tale, pe langa asta, iti mai recomanda si antigel si lichid de frana. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 este ok 10w40 pentru motorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 pentru kawasaki ninja zx-6r ce ulei imi recomandati ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate