bogtech Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 urgent am nevoie de nr lui de tel sau daca il cunoasteti spunetii sa intre pe mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 puteai sa intrebi la ''discuti intre noi'' ,daca chiar stia cineva iti raspundea . Asta e .. sunt vreo 2 tipuri de scuteristi , uni sunt oameni ,iar alti maimute , cred ca am vazut vreo 2 . Ciau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 bai sulica vezi-ti de treaba ta ca stiu unde stai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Sica vezi ca iti ia gatu ai grija cu periculosi dastia In ce hal a ajuns sectiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Sica vezi ca iti ia gatu ai grija cu periculosi dastia In ce hal a ajuns sectiunea asta si pe mine ma cauta unu din ct ) s-a enervat rau pe mine la un joc online ) si a zic ca ma cauta el si ma gaseste si plus ma calca-n picioare da doamne sa ma gaseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 In ultimul timp aceasta sectiune a devenit jalnica. Pacat de adevaratii scuteristi care sunt nevoiti sa citeasca toate aceste topicuri. Noul apelativ intre scuteristi: "Bai sulica" Amenintari: "Ai grija ce postezi ca stiu unde stai, sau stiu unde parchezi scuteru'..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Sulica nu cred ca e un apelativ general, cred ca vine de la sik, iar cu stiutul unde stai cred ca se refera ca o sa cheme controlul de la gaze si de la apometre sa vada daca esti ok cu totul in casa...ca ai declarat toate televizoarele si radiourile care le detii. Beware sik, mai bine declara-le acu ca apoi costa mult amenda Sa speram ca nu ai falsificat foile de consum la apa si ai inca sigiliul pe apometre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Octombrie 6, 2007 Autor Share Postat Octombrie 6, 2007 de ce oare am apelat la acest limbaj? unora le place sa manance cacao,decat sa ajute pe unu care are nevoie de ajutor urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Mda...recunosc ca sica poate a exagerat putin, dar totusi nu a vorbit ca tine P.S: daca trebuie sa te ajute cineva, desigur ca ai nevoie de ajutor ("ajute...nevoie de ajutor") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate