Pelerinul Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Informatia e totul; daca ne stim, ne putem ajuta unii pe altii si putem invata; si ne va fi mai usor, fiarele vor merge mai mult si mai bine. E o idee. Fraierii de pe yahoo au forum DR; si e interesant, se afla multe de acolo. Astept reactia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Fraierii de pe Yahoo?? Pai daca exista un forum international dedicat Suzuki DR (asa cum stiu eu unul de ex. dedicat Kawa ZZR 1100 - ZX 12) cel mai bine iei de acolo informatiile pe care te intereseaza. Personal nu sunt adeptul sectiunilor super delimitate, dar nici impotriva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat Iulie 23, 2003 Autor Share Postat Iulie 23, 2003 Oricum asta fac, dar cred ca ar fi ok sa avem si noi astfel de miniforumuri; gandeste-te la utilitatea practica. Cautam un manual de reparatie de o luna si am gasit info la ei; daca aveam aici un forum existent poate gaseam mai repede. Ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 Right colega! Eu ziceam doar sa nu cadem / cadeti in capcana unui (mini) forum in care sa se discute obsesiv despre acelasi tip de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 23, 2003 Share Postat Iulie 23, 2003 forum pt un tip de moto in ro?scuze, dar cred ca e absurd.la cat de putine moto sunt in ro, sa faci forum separat nu prea isi are rostu.daca vrei info pt reparatii/etc.. ai forumurile de pe afara.oare sunt mai mult de 150-200 dr uri in tara?cati stau pe net frecvent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat Iulie 23, 2003 Autor Share Postat Iulie 23, 2003 Domnule incercarea nu jigneste pe nimeni si poate se leaga ceva. Ai din pacate dreptate, vom vedea cati DR isti dau cu nasul pe aici. Daca nu, nu; eu oricum is bagat peafara si ma tin la curent. Pace voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 4, 2003 Share Postat August 4, 2003 pelerine, ia spune aici cum te descurci cu dr u in oras?ma bate gandul sa fac un efort sa mi iau un 350 sau 650 pentru mersul prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat August 4, 2003 Autor Share Postat August 4, 2003 Atat de bine, incat ma intreb cum am trait pana acum fara el.. Te misti usor, consuma putin, are viata in el incat sa n-ai probleme in trafic, poti sari o bordura fara sa te doara sufletul. Pe scurt, o bucurie. Oricum, de prestatia din teren sunt foarte incantat, ieri l-am prezentat Sfinxului si erau si niste Babe p-acolo. Pace voua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat August 4, 2003 Autor Share Postat August 4, 2003 Apropo de site, spune-mi te rog Soso, cum devii membru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 4, 2003 Share Postat August 4, 2003 patratelele pe care le vezi sub nume sunt steluţele din formatul anterior.numarul de albastrele e direct proporţional cu nr de mesaje postate.oricum, nu e nici o jmekerie cate mesaje scrii.ideea e sa nu scrii fara legatura. tu ai pe dr u tau(parca de 650 era) jantele pe 21"/18"?ca ma gandeam sa pun de supermoto daca imi voi lua vreodata.sunt mort dupa genul asta de bicicleta dar nu stiu cat de practica e pt mine.adica am eu impresia (cand trec prin rauri cu honda mea aşa se intampla ) ca daca iei cea mai mica baltoaca cu roata faţa te faci ca porcu(pt ca aparatoarea e foarte sus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat August 4, 2003 Share Postat August 4, 2003 Pelerinule ia zi niste detalii la baieti cum e cu motorul sus la Sfinx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat August 5, 2003 Share Postat August 5, 2003 personal imi plac dr-urile, da in can nu sunt decat pana la 650 , dar de la suzuki imi place v-strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat August 27, 2003 Autor Share Postat August 27, 2003 Este cel putin excelent. Am fost sambata la Padina, prin Targoviste, am campat cu niste flacai de la Craiova si Valcea si a doua zi am plecat spre Sfinx. 2 DR-uri si o Africa Twin. cate doi pe bucata. Drumul este solicitant, atat pentru fiare cat si pentru calareti, mai ales ca avand pasageri eforturile cresc simtitor. Fireste ca se mai si cade un pic, dar peisajul si senzatiile sunt unice. Am intalnit sus o echipa de KTM care cobora, baietii erau mult mai agili ca noi. Punctul terminus a fost Releul. Trebuie scanate pozele si le pun p'aci. Intoarcerea prin Sinaia si mai departe la vale. Este frumos, traseu valabil de weekend. Merita facut, dar n-as recomanda 2 up. Pace voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat August 27, 2003 Autor Share Postat August 27, 2003 Soso, am 21/17. Personal nu agreez ideea de supermoto. Problema de stropit e reala, si eu vreau o aripa pe roata. Mai ales ca nu cred sa intru in asa noroaie incat sa-mi blocheze roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan/TRB Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 delaRazvan, Salut, Am un 650 de vanzare. an 93 arata si merge f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat Noiembrie 26, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2003 Sa-l dai sanatos, ce model este? da ceva date - model, km, usd? Pace voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan/TRB Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 delaRazvan an 93, 22.000km, ultimul pret 2500e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pelerinul Postat Decembrie 1, 2003 Autor Share Postat Decembrie 1, 2003 Esti foarte retinut Razvan, ce model, kick sau electric, stare, accesorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 Informatia e totul; daca ne stim, ne putem ajuta unii pe altii si putem invata; si ne va fi mai usor, fiarele vor merge mai mult si mai bine. E o idee. Fraierii de pe yahoo au forum DR; si e interesant, se afla multe de acolo. Astept reactia.. Eu zic ca noi romanii suntem fraieri nu ei ca deocamdata noi cumparam gunoaiele lor si nu invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Decembrie 13, 2003 Share Postat Decembrie 13, 2003 razvane, nu ai vreo poza cu motorul? un dr de 650 sigur il vinzi pe aici...mai zi ceva despre el.. numai bine, liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan/TRB Postat Decembrie 23, 2003 Share Postat Decembrie 23, 2003 Salut, cer scuze dar nu am mai scris demult. Am si poze cu motorul, numai ca nu reusesc sa-mi dau seama cum le pun pe site. Da-mi un tel daca vrei la 0740173295. Pt Pelerinul: e cu kick starter, model sp44, stare super lant de distributie nou, accesorii nu stiu la ce te referi. Are toate plasticurile, oglinzi semnalizari etc Suna-ma daca esti interesat, Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate