bobobarosanu Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Am si eu o problema aparuta subit.dupa ce am mers intr-o zi de mai multe ori cu motocicleta,am constatat k la relanti ramanea turata la 3000r/min,nu avea viata si dupa putin timp d mers cu ea a inceput sa dea rateuri,iar turatia a devenit chiar inferioara relantiului normal.un vecin mi-a recomandat sa ma uit la bujii.intradevar una era neagra,am curatat-o,rateurile au disparut,dar a inceput din nou sa fie supraturata la relanti.Banuiesc k inegrirea bujiei si rateurike vor aparea din nou dupa putin timp.Precizez k motocicleta este un suzuki gs500.Multumesc anticipat pt viitoarele idei sau sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 carburatoarle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate