m3talik Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Am vazut la SIAB ieri cateva modele LIFAN... aratau bine, si preturile mai mici ca scuterele... Care are mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Runny Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 sal .. tot la siab am vazut si eu modelele dar mi se par chinezari,numai numele de LIFAN ma duce cu gandu la China mam intersat despre ele si am inteles ca le aduce si FirstBike nu poate spune ca sunt motociclete exceptionale dar la pretu care il au cred ca merita... depinde pentru ce il iei si ce vrei sa faci cu el asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Am "pedepsit" eu cateva Lifan-uri si au rezistat pana acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate