Sari la conținut

m3talik

Membru
  • Număr conținut

    204
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de m3talik

  1. Daca nu ai mers prea mult la peste 6000rpm, n-o sa ai probleme. Dar, de ce asa putini km?
  2. Pana in 500km, sa nu depasesti 6000rpm, si dupa fiecare jumatate de ora de mers, sa o opresti si sa o lasi sa se raceasca. Variaza viteza din cand in cand si nu folosi aceasi viteza pentru o perioada indelungata. Intre 500-1000km, sa nu depasesti 7500rpm si sa nu accelerezi la maxim niciodata. Dupa 1000KM uleiul trebuie schimbat, si motocicleta poate fi folosita normal. Si totusi, cati Km ai?
  3. Este vreun broker de asigurari pe aici? Am si eu nevoie de o asigurare casco, pentru o Yamaha Ybr125 din 2008.
  4. La ce caldura e afara, nu-i de mirare... si la mine se incinge, dar nu extrem de mult. Dar am mers 4 ore incontinu, fara sa am vro problema. App, din cate am inteles de la unul din mecanii Motordinamycs, s-au vandut multe ybr-uri in ultima vreme.
  5. Afla ce firma se ocupa, da-i in judecata si ia-le tot...pana-i bagi in faliment
  6. Salut, Nu poti compara ybr-ul cu o pocntitoare de lifan, lifanul ala e o copie, desi arata aproape la fel, calitatea pieselor este mult mai slaba. Pe ybr am vro 4000km facuti vara asta, am 1,85 si ceva mai multe kg decat tine si stau foarte bine. Nu am avut probleme tehnice deloc, de cand am luat-o. Intreaba orice posesor de ybr si o sa vezi ca e multumit de ea.
  7. 125-u meu consuma in jur de 2litri/100km asa ca, nu cred ca e problema de costuri mari de benzina. Eu as merge, dar dupa data de 5 septembrie...pana atunci nu pot...
  8. Din moment ce scuterul a fost STRICAT, din start, de ce v-ati batut joc in continuare de saracul om? Scuterul trebuia schimbat pe loc, si daca il puteati repara, il puteati revinde. In acest fel, clientul era multumit, si nu aveati nimic de pierdut. Dar, in calitate de firma romaneasca, ati preferat sa urmati traditia si sa nu va complicati, mergand pe ideea "a platit, acu da-l draq". Ziceati ca situatia nu este nici alb, nici negru, ci gri... nu prea cred...atata timp cat ii l-ati vandut STRICAT, si nu l-ati PUTUT REPARA intr-o perioada de timp acceptabil, nu vad ce ar putea fi mai CLAR de atat. ps: acu vro 2 ani, un prieten a vrut sa-si ia tot un scuter gopop, si am mers cu el la carrefour, si mare surpriza: din 7-8 scutere care erau acolo, nu functiona nici unul! s-au chinuit angajatii vro ora sa-l porneasca, dupa care a inteles calitatea scuterelor oferite de dvs si a renuntat. ps2: sunt de acord cu Brugus...dati de A1 si luati-va motoare de 125! Toate cele bune!
  9. Era s-o patesc si eu azi in acelasi mod, pe la Laromet... Bine ca n-ai patit nimic!
  10. era ceva cu Autor moral parca, nu sunt sigur daca a intrat prin legislatia noastra.
  11. Masina avea aripa infundata destul, deci a lovit-o clar... nu a intrat singur in stalp.
  12. In fata la magazinul Nora, la vro 50m de posta(intersectia dintre Str. Oltului si Bucuresti targoviste)
  13. Stai linistit...ca si-n Ilfov e la fel. Ce conteaza e ca au scapat!
  14. nop, m-am uitat dupa el..dar nu l-am vazut
  15. In urma cu 40min s-a produs un accident in Buftea. Din cate am inteles, un autoturism a venit dinspre Parcul Stirbei, avand viteza destul de mare, condus de o "doamna", nu s-a asigurat si le-a taiat calea. Pe motocicleta se aflau 2 persoane(din Bucuresti), si din cate am inteles au scapat(cat de bine, nu va pot spune deoarece am ajuns 30min mai tarziu). Motocicleta era facuta praf, cadru rupt... vedeti pozele alaturate, desi calitatea nu e prea grozava.
  16. Multumesc, am cautat dar am gasit doar Ceasul de KM, in rest, multe mesaje trimise...
  17. Salut, Am si eu nevoie de cateva piese pentru o Yamaha Ybr125 din 2008. Dupa o luna jumatate de asteptari la importatorul din RO, si multele incurcaturi/greseli care le-au facut, se pare ca imi lipsesc vro 5 piese...si am si cate ceva in plus ) In urma cu 30min, cand am deschis cutia in care trebuia sa se afle ceasul de KM, am aflat cu stupoare ca este ceasul de turatii... Asadar, am nevoie de urmatoarele piese pt un YBR d 125: - Ceas KM - Contact ( 3d9-H2501-00-00 ) - Carcasa Bord ( 3D9-H3579-00-00 ) - Suport Ceas (3D9-H350E-00-00) - Manson scara(stanga) ( 5VL-F-7413-00-00 ) Asadar, le poate aduce cineva din alte tari mai civilizate intr-un timp relativ scurt? Nu de alta, dar daca m-au tinut o luna jumatate deja, pana or sa vina si celelalte piese, mai dureaza la sigur 1 luna...
  18. Salut, Am si eu o problema, mi s-a rupt cheia in contact in urma unei cazaturi. Se poate face ceva, fara a fi nevoit sa schimb contactul? nu de alta, dar am comandat piesele in urma cu o luna jumatate, am fost ieri la importator si contactul inca n-a venit... Si as prefera sa il "repar" pe cel care este, avand in vedere ca am o cheie de rezerva. Multumesc
  19. Avand in vedere ce specimene sunt in Mogosoaia...nu va mirati! Sa nu mai zic, ca majoritatea scuterelor din aceasta comuna sunt furate...
  20. Mi s-au intamplat si mie cazuri asemanatoare: ma depaseste un retardat, astfel incat sa ma arunce-n parapeti...noroc ca tin franele bine si am reusit sa ma feresc... Eu mi-am cumparat de curand un telescopic, fara de care nu plec la drum.
  21. Am vazut un caz asemanator in Buftea, vineri. Masina pune frana, scuteristu nu nimereste frana... si poc... din fericire avea casca, si n-a patit nimic...
  22. Azi era sa se urce un bou pe mine pe soseaua Bucuresti-Pitesti... se grabea foarte tare omu, ma depaseste rapid si intra pe banda mea cat inca era in paralel cu mine... cat pe ce sa ma loveasca si sa ma arunce in parapeti...si aici nu mai tine faza cu "nu m-a vazut" ... La asa soferi...asa tara!
  23. Pe mine ma intereseaza o asigurare casco, in caz de furt, fara fransiza. Exista asa ceva?
  24. Politia Romana e mult prea ocupata cu luarea spagii... Asta e motivul pentru care toti oligofrenii au permis!
  25. salut, Cat dureaza la Pipera(pentru inmatricularea unui motor in Ilfov) din momentul in care am depus actele(ora 8 dimineata) pana pot ridica talonul si numarul? Am vazut ca, in cazul masinilor, dura in jur de 2 ore. Pentru inmatriculari in Bucuresti, era destul de aglomerat... dar la Ilfov, ft liber... n-ar insemna ca pot sa mi le dea si mie relativ repede? de asemena, poate cineva sa-mi scaneze o fisa de inmatriculare? Sa o completez eu. Sa pot sa ma duc luni cu ea la financiar, sa-mi iau stamplia... La finaciar cand o declar, trebuie sa duc acte ceva? sau ma duc doar cu factura in mana?
×
×
  • Creează nouă...