Enduro Braesti Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Felicitari tuturor participantilor, Lorenzo, Viohus, Tibi, Patrick si Floyota supervizor, adica HUSABERG TEAM In prima zi, pe traseul de cross, am avut parte de busteni si cauciucuri la greu. Daca-i intalneam pe traseu la plimbarile mele pe la Izvoranu ocoleam toata padurea dar fiind fortat de imprejurari nu am avut incotro si am trecut ... deci se poate ..e foarte bine pentru psihic Au mers ambele clase pe acelasi traseu, aprox. 80 km la hobby si 160 la avansati, un traseu slabut ca dificultate dar frumos din punct de vedere al marcajelor( panglici din 100 in 100 de metri !!!! ...si foarte multi oameni pe traseu....chiar m-am simtit in siguranta). A fost o experienta frumoasa si revenim cu siguranta la Samokov PS: Multumiri d-nei Olariu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Felicitari tuturor participantilor, Lorenzo, Viohus, Tibi, Patrick si Floyota supervizor, adica HUSABERG TEAM:D Am avut parte de busteni si cauciucuri la greu. Daca-i intalneam pe traseu la plimbarile mele pe la Izvoranu ocoleam toata padurea dar fiind fortat de imprejurari nu am avut incotro si am trecut ... deci se poate ..e foarte bine pentru psihic Pe traseul de enduro au mers ambele clase pe acelasi traseu, aprox. 80 km la hobby si 160 la avansati, un traseu slabut ca dificultate dar frumos din punct de vedere al marcajelor( panglici din 100 in 100 de metri !!!! ...si foarte multi oameni pe traseu....chiar m-am simtit in siguranta). A fost o experienta frumoasa si revenim cu siguranta la Samokov PS: Multimiri d-nei Olariu! Bravo mah! Felicitari! Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate