Vizitator blondu Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 care stie de unde gasesc si eu niste pistoane bombate ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Daca stii pe careva care are drum in SV, acolo in bazar sun basarabenii care aduc asa ceva. Daca nu, vorbeste co orestte, el a avut asa ceva pe dnepr-ul lui si te poate ajuta(il gasesti pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 sal...pistoanele bombate se gasec f greu chiar si la basarabeni in primavara cam prin martie am sa fac rost de cateva sper.. randamentul la motor creste ...ceea ce insemna putere mai mare turatie si consum mai mic cu 20%...de asemenea recomnd CA PRIMA MODIFICARE LA UN DNEPR SA NU FIE CUSTOM CI UN GRUP DE FUGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator blondu Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 Sal oreste (Luci sunt) O intrebare: Daca pui pistoane bombate nu ii termini setul motor mai repede? Daca da cat de repede? Oricum cand faci rost de pistoane bombate anunta-ma si pe mine ori pe seit-ul asta sau pe 'yahoo messenger' k? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 ma doare capu cand aud parca ai fi copi mic...stii cumva ce raport de compresie are motrultau daca nu iti spun eu 7....deci pana la un 8-8.5 care si asta e mic...mai e mult..cand o sa ai peste 9 la dnepr sa te intrebi atunci daca mai tine sau nu motorul...de slefuit chiuloasele admisie evacuare etc ai auzit???... ada-l la mine si dac nu-ti place cum merge si cum targe dupaia ti-l fac gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 Asa Orestte, fi rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate