Sari la conținut

Nobloody

INACTIV
  • Număr conținut

    312
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nobloody

  1. Asta e. Atat l-a dus capul, atat a facut. E bine ca mai lucreaza si selectia naturala
  2. Deci putem spune ca selectia naturala inca functioneaza... Daca nu i-a dus capu' asta e...
  3. Daca moare, va fi un retardat mai putin pe sosele... Daca traieste, poate baga la cutie invatamintele de rigoare. As miza pe prima varianta...
  4. Nobloody

    Accident Balotesti

    Do you accept volunteers?
  5. Erai cumva in trafic? Pur si simplu ti-ai gasit scuterul parcat rasturnat. Si vii si scrii aici ca sa fii bagat in seama.
  6. Relatarea asta nu are nimic de-a face cu sectiunea accidente ...
  7. Ce e mai trist decat faptul ca a mai murit un motociclist e ca nimeni nu invata nimic din toate accidentele astea. Degeaba sunt campaniile de atentionare a soferilor, degeaba sunt si topicurile astea pe forum.
  8. Acum fara sa fiu rautacios, dar asta se cheama selectie naturala ... Bine ca n-a mai omorat si pe altul.
  9. Lasa-ne... De "zmei" de-astia ca tine e plin pe sosele. Sunteti buni doar sa umpleti forumurile de RIP-uri... Vrei sa alergi cu xxx km/h? Du-te pe circuit
  10. Cum dracu sa nu vada masina de militie, dupa ce aia l-au urmarit, i-au facut filtru, si motociclistul cand i-a vazut a intors motorul??? Era orb si surd?
  11. Un "zmeu" mai putin pe sosele... Si-a fortat norocul mai mult decat era cazul. Plus de asta, cu prostii (AKA Politia Romana) nu e bine sa te pui din principiu, ca au mintea odihnita (vezi modul lor de actiune). Sper ca acest caz nu va constitui un precedent pe care sa-l urmeze in viitor dragii nostri militieni...
  12. Si totusi cand o sa aflam exact care a fost cursul evenimentelor? Ca pana atunci vorbim discutii ... Filmuletul arata doar ce s-a intamplat dupa impactul motor + logan. Pentru partea de dinainte de momentul T0, poate ne lamureste unul din motociclistii care au fost martori.
  13. @UncleFester: Thanks so much man!
  14. Am si eu o problema la GPZ-ul meu. Imi ramane becul martor din bord de la Neutral tot timpul aprins, indiferent de viteza in care sunt, de punctul mort, de turatie, etc. S-a mai confruntat cineva cu problema asta?
  15. Nobloody

    Multi Prosti

    Ia-ti un motor mai mare . Din ce in ce mai mult imi doresc ca in loc de claxon sa am tragaciul la mitraliera...
  16. Nobloody

    Multi Prosti

    Toti ne confruntam cu aceleasi probleme zilnic in trafic... Pe mine era sa ma acroseze azi o vita, in fata la ARDAF in Primaverii... Faceam stanga dupa ce semnalizasem inca de cu 10 m inainte si ma asigurasem, si ma trezesc cu botu masinii la 20 cm de picioru meu, pe partea mea stanga, cand incepusem sa virez deja... Ceea ce m-a scos din sarite n-a fost faza asta, ci faptul ca tot idioata de la volan, impreuna cu pasagera au inceput sa tipe si sa gesticuleze... Macar daca stii ca ai comis-o, faci ciocu mic si bagi capu' intre umeri, nu? PS: Tocmai ma duceam sa fac poze la motor pentru CASCO. Nu vreau sa ma gandesc ce-i faceam daca ma "varsa" pe jos, cat era ea de femeie... Asa ca dragi tovarasi, cascati ochii, ca ei n-o fac...
  17. Nobloody

    Accident La Alba

    Pai daca i-ai luat numarul, ce mai astepti? Mergi la politie si declara accidentul. Dupa care mergi frumusel la doctor si-ti scoti certificat medico legal, ca sa fii acoperit in caz ca ti-ai belit ceva la impact.
  18. Nobloody

    Accident La Alba

    Daca nu i-ai luat numarul, n-are sens sa mai mergi la politie, desi asta era primul lucru care trebuia sa-l faci. Mergi la doctor, ca nu poti sti niciodata ... Si data aviatoare casca bine ochii, ca de idioti dai la tot pasul
  19. Daca te intereseaza un Ij Jupiter, la 14 milioane pot sa te ajut.
  20. Solutie de spalat geamuri, cu ceva spirt adaos, ca sa degreseze complet. A doua zi nu mi-a venit sa cred ce fain lucea
  21. Asa o sa fac, numai sa vina odata numerele alea, ca s-a facut cald afara...
  22. Da, tot Orestte mi-a adus-o si mie. Pe aceeasi remorca au venit amandoua. Dupa ce mi-a livrat-o mie, in aceeasi dimineata a venit si la tine. Frumoasa motocicleta ta! S-o stapanesti sanatos.
  23. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el cat mai mult. Pe cat posibil pastreaz-o pe 2 roti. I'll see you on the road.
  24. Multumesc tuturo pentru urari. Sa ne vedem pe sosele fara incidente si soferi idioti. Asfalt uscat! @Orestte: iti dai seama ca la anu' vin la voi pentru ZZR, nu?
  25. Cel mai frumos cadou pe care puteam sa mi-l fac de ziua mea Poze de la sedinta de cosmetizare de azi:
×
×
  • Creează nouă...