berchez_cel_turbat Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Caut sa cumpar un grup de dnepr pentru tractiune pe atas. grup complet cu cardan si cu bascula spate inclusiv mecanismul de pe atas de la roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Vb cu aleko, el a cautat, el e cel mai in masura sa-ti dea informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 cand ma batea gandul sa dau 16-le nu voia nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Trebuie sa faci rost de tot cadrul de atas, cu angrenajul de la roata atasului, grupul cu planetara de motocicleta si bascula. Nu stiu pe nimeni sam ai aiba asa ceva. In Moldova le gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 vorbeste cu rock'n'roll (nea Victor), cred ca el are un nipru cu tractiune pe atas si nu stiu daca foloseste grupul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 e ok si daca e motocicleta cu totul fara acte si nu e musai sa fie in stare de functionare...oricum la mecanica nu-i stres si piese la fel ...mai am 4 dnepre din care 3 functionale si cu acte la zi toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Cum il cheama pe mosu de la Cluj cu Nepra mt 11 kaki cu atas? Il luai si pe el si veneati la intrunirea de atase. Scuze pt off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 "Mosul" este Berchez senior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 (editat) haida la campia si facem dnepr cu tractiune pe atas si gata balciu si apropo asta e nr meu:0745.942.062 Editat Octombrie 10, 2007 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 sunt ala de l-a ajutat tatane-tu la Sibiu cu o bobina dubla. Daca iei grupul de la rocknroll sa stii ca e crapat, dar sigur se repara. Iti stau la dispozitie cu amici care au piese disparate de grup de MT16, carcase, unele pinioane etc. Cand ai nevoie de ajutor cu planuri, sfaturi, piese da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 incepe febra tractiunii la atas, vine zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 deci sa intzeleg ca nu exista in tzara asta asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 omule trage-l de limba pe dannyoldmoto, intradevar la noi in tara sunt rare, in Ucraina se gasesc mult mai des, poate faci o treaba prin el. Vezi poate iti gaseste direct un grup de la armata cu tot cu blocare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 deci sa intzeleg ca nu exista in tzara asta asa ceva ? a este, doar ca nu ai dat tu inca de cea care sa fie de vanzare. insista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) s-a rezolvat /index.php?...3921&st=160 Editat Decembrie 17, 2007 de berchez_cel_turbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Felicitari, deci la vara vedem care 16 e mai bun, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate