adi bujie Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 sa sti ca mi-am cumparat o planeta 5, cu jenti turnate, frana pe disc si amrtizoare pe aer. model nou. sunt curios care a fost prima ta motocicleta, la ce varsta ti-ai luat-o si de unde ai avut bani? sa sti ca nu orice incepator are bani de motore scumpe. ce motor ai in prezent? p.s. e din '90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Misto motoreta. Acum mai ramine sa faci rost de un motor de Jupiter si sa-l inlocuiesti pe asta , daca se poate (m-ar mira sa nu se poata). Sa te bucuri de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocofi Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 . Acum mai ramine sa faci rost de un motor de Jupiter si sa-l inlocuiesti pe asta , daca se poate (m-ar mira sa nu se poata). de putut se poate..da' nu-i vad rostu'....eu am jupiter si ma tangui dupa un motor de planeta 5..e mult mai bun.... sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate