robychopper Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Vreti reviste am o gramada de anul trecut si inca citevaa nr mai vechi revistele BIKERZONE si CUSTOM MACHINES.....sunt la 3 euro bucata Am 10 bikerzone si 8 custom machines.....transportul la toate costa 20 de euro indiferent de ce parte a tarii leas trimite ...le pot trimite cu EUROLINES... Deci ar fii 30 euro biker zone cele 10 si 24 euro custom machines cele 8 Ar venii toate cu tot cu transport 74 euro ...DUPA AIA LE INPARTITI VOI INTRE VOI datimi mail pe robychopper@yahoo.com pt interesati REVISTELE ASTEA LE AM IN BARCELONA AICI LA MINE de aia costa 20 euro transportul la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 27, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2005 Ar mai fii ceva tot pentru voi chopperistii. IN TIMISOARA LA MAICAMEA AM 10 reviste BIKER zone si 6 reviste CUSTOM MACHINES sunt din anul 2003 BUCATA COSTA 120.000 lei care sunteti intresati, maicamea vi le poate trimite prin posta cu ramburs....le platiti cind ajung la voi ....nu stiu cit costa transportul la noi prin posta ,dar daca va intereseaza pe careva va dau nr de telefon a lui maicamea o sunati si vi le trimite ea......dar sa nu o stresati cu intrebari de genul ce este in fiecare revista, va zic eu sigur eu ca isi merita banii oricare revista........ Va salut interesatii datimi un mail la robychopper@yahoo.com ca sa va dau tel mobil a lui maicamea ok pretul este FIX 120.000 lei bucata ca sa nu incepeti sa negociati cu maicamea:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 6, 2005 Autor Share Postat Februarie 6, 2005 chiar nu va intereseaza nici o revista??????? trimiteti mail la robychopper@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate