rebel_biker Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Am o belea si va rog mult de tot sa ma ajutati cu un sfat ceva..am o Dnepr si are certificat de inmatriclare tip vechi la care are si o anexa RAR.nu e pe numele meu,proprietar trecut in certificat si cartea de indentitate e un mosh si am inteles ca tre sa fac o procura ca sa pot sa-i fac ITP-ul si sa pot circula cu ea.. problema mea este:se poate face certificat nou si sa o inscriu pe numele meu sau doar sa-i fac procura si ITP si sa merg cu ea asa ? precizez ca are nr noi.... pls dati-mi un sfat va rog ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Nu poti sa circuli cu ea daca nu ai certificat model nou.Fa act de vanzare cumparare cu mosul, apoi faci itp-ul si apoi o inmatriculezi pe numele tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 (editat) s-a mai circulat cu ea asa.la certificatul de inmatriculare vechi a fost facuta anexa RAR si dupa asta s-a facut si ITP-ul.un an s-a circulat asa pana a expirat si asta tot cu procura... cred ca o sa fac act de vanzare cumparare si o inscriu pe numele meu fac ITP-ul si gata.. numa ca totusi ma intreb cum de are nr noi daca certificatul e vechi?! Editat Octombrie 14, 2007 de rebel_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 certificatele s-au schimbat oarecum recent, numerele "noi" sunt de prin '90... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 nu stiu ce intelegi tu prin certificat vechi. mergi si fa act de vanzare cumparare, fa inspectia tehnica si trece-o pe numele tau. e cel mai bun lucru. spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 cred ca asa o sa fac pana la urma ca m-am tot gandit si cred ca e cea mai buna cale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate