bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 chilotii tanga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Septembrie 23, 2003 Autor Share Postat Septembrie 23, 2003 Nu ma plimb fara casca. M-am plimbat fara casca doar prima data k eram asha disperata sa ma plimb cu motoru' de prin iulie shi era deja noiembrie shi n-aveam de la cine sa imprumut casca, eram shi mai mica shi mai inconshtienta shi m-am riscat-a fost cam frig shi de-atunci doar cu casca. Tremelo,de ce zici ca, casca nu se imprumuta niciodata? Io nu-s de acord!!!Asta bineintzeles pt ca io n-am ink casca shi tre' sa o imprumut-slava Domnului ca exista shi oameni care nu-tzi impartashesc in totalitate opinia in privintza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 Coane Vio, nu te lasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate