bhairava Postat Septembrie 20, 2003 Share Postat Septembrie 20, 2003 bine, atunci pune close-up-uri cu partile "nedeficitare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Septembrie 20, 2003 Autor Share Postat Septembrie 20, 2003 Offf! Nu merge nici asta bine! nu shtu' cum sa la fac mai mici...asha k dupa cum am mai spus , sunt doar asha orientative,pt o vaga idee...daca vretzi sa ma vedetzi in realitate venitzi miercuri cu motoru' la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 noi am cerut o poza, sau poze nu POSTERE vb la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 sigur ca esti mai draguta in realitate.pozele astea iti fura din stralucire.apropo,topicul cu matrimoniale pe unde este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 TREMELO ti s-a urat cu binele, lasa-le dracu doamne iarta-ma de matrimoniale,uita cuvantul asta, asculta la unul mai "trecut" prin viata care nu-ti vrea raul; promite ce vrei tu --plimbari, seri romantice, alea,alea dar nu te angaja prea tare si mai ales nu pomeni de matrimoniale pt. ca fetele sunt foarte sesibile si receptive la asemenea cuvinte. BAFTA PS Sper sa nu citeasca fetele acest reply iar daca da sa aibe simtul umorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 lasa ca fetele stiu ca citeasca si printre rânduri. hai fetele ca mai "glumam "si noi.ia sa va vad cum zâmbiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 La naiba, tre' sa-mi iau mai repede motor .... daca nu, asta e, la primavara motor..., ca motorul nu se imprumuta, ca si ... anyway cristinik: sa nu te astepti sa te plimbe, cine-o fi, fara casca, cu pletele in vant, sau invers, sa accepti sa mergi fara ... ar fi nasol sa patzesti ceva de ziua ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 motorul se mai imprumuta..;altele nu sunt de imprumutat.ex: -nevasta -batista -periuta de dinti -sume mari de bani la prieteni (fara acoperire) -casca ta -etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 chilotii tanga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinik Postat Septembrie 23, 2003 Autor Share Postat Septembrie 23, 2003 Nu ma plimb fara casca. M-am plimbat fara casca doar prima data k eram asha disperata sa ma plimb cu motoru' de prin iulie shi era deja noiembrie shi n-aveam de la cine sa imprumut casca, eram shi mai mica shi mai inconshtienta shi m-am riscat-a fost cam frig shi de-atunci doar cu casca. Tremelo,de ce zici ca, casca nu se imprumuta niciodata? Io nu-s de acord!!!Asta bineintzeles pt ca io n-am ink casca shi tre' sa o imprumut-slava Domnului ca exista shi oameni care nu-tzi impartashesc in totalitate opinia in privintza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 am specificat "casca ta",casca pasagerului nu este o prob.o dai la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Septembrie 23, 2003 Share Postat Septembrie 23, 2003 Coane Vio, nu te lasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 24, 2003 Share Postat Septembrie 24, 2003 persevent..ca un motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate