lilken Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 M-am facut fericitul posesor al unui kawasaki zxr 400 pentru care pot sa spun ca am tras serios.Datorita faptului ca sunt relativ incepator as vrea sa achizitionez niste crashpaduri , am cautat pe internet si am observat ca nu se gasesc piese/accesorii in europa pentru zxr 400 (fiind un model exclusiv pentru japonia).Am inteles ca, crashpadurile sunt standard si doar sistemul de montare difera in functie de motocicleta, acum intreb se poate confectiona la un atelier mecanic acel sistem de montare sau chiar tot crashpadul si daca da , din ce material si exact unde se monteaza.Alta intrebare ar fi apropo de stickere , as vrea sa personalizez carenele , si caut ceva material autocolant care se poate inscriptiona cu imprimanta laser si evident sa reziste la intemperii , exista asa ceva ? Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 29, 2005 Share Postat Ianuarie 29, 2005 salut lilken, ca raspuns la intrebarea ta, in romania se poate confectziona orice piesa, suport sau alt mecanism pentru modificari moto. nu shtiu la ce spui tu "crashpad" probabil la suportzii aia laterali care protejaza cadrul in cazul unei eventuale coliziuni cu asfaltul, daca da, atunci aia se confectzioneaza din teflon alb,( se produce in romania si se comercializeaza pe le magazinele care vand rulmentzi, simeringuri etc)si se monteaza pe cadru in punctele exterioare(laterale) undeva prin zona unde itzi vin genunchii atunci cand stai pe motor,dar o palma mai jos. in mod normal, exista pe cadru ceva gauri filetate in zona aceea si acolo se pot monta,fara dificultatzi mari, eventual va trebui sa dai o gaura prin carene casa iasa in afara (asha se intampla in cazul lui r1 model 2000 pe paretea stanga) o satzi trimit ceva poze pe email fiindca sunt prea mari ca sa intre aici, si daca le micsorez nu se mai vad bine,. in alta ordine de idei, cu personalizarea se pot face multe, nu neaparat cu autocolante. desi la prima vedere e cea mai ieftina varianta niciodata nu o sa aiba acelashi look ca si o treaba profesionala- custom paint sau airbrush-paint. pentru astea din urma va trebui sa ma contactezi si o sa discutam in amanunt. autocolante pot sa faca mai toate firmele care se ocupa cu inscriptzionari auto sau articole publicitare, dar autocolante inscriptzionate cu laser care sa reziste la intemperii (apa+ultraviolete) sunt mai rare, shi deobicei nu se fasc decat in serii, fiindca sunt scumpe. numa bine cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Februarie 2, 2005 Share Postat Februarie 2, 2005 Apropos de crahspad-uri stie cineva unde le pot monta pe un CBR 400 RR?? Nu de alta dar cadrul in zona in care spui tu e acoperit in intregime de carene si nu prea vad gauri pe interior (mai exact nu prea sunt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate