Sari la conținut

kerosen

Membru
  • Număr conținut

    474
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.dnepr.at/e/ga_catalin.htm
  • Yahoo
    muri_c33@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alba Iulia
  • Carnet moto din
    1998
  • Numar Moto
    AB 90 RAM
  • Club
    LONELY RIDER

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ 175, DNEPR MT 10, MZ rt125, NSU 250MAX, SIMSON 425 Sport
  • Interests
    tot felul de dracovenii :)

kerosen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bun. caut sa cumpar o pereche de biele pentru Dnepr MT10-(complete, cu suruburile de prindere) si deasemenea ma intereseaza o pereche de cuzineti noi cota standard pentru aceste biele.
  2. kerosen

    Nipru

    uite si fierul meu MT10
  3. am avut aceeasi problema la o masina, becuri chinezeshti de ca.cat ceea ce tremura e izolatorul ceramic care protejeaza firul electric -ala ce merge pe langa bec pana in capat- izolatorul proiecteza o umbra in pata de lumina si aia se misca si e super enervanta- zici ca nici nu te mai poti concentra la drum. nici un suport desfacut sau suruburi sau alte chestii tot asa facea, se misca la orice gropitza din asfalt. partea mai proasta e ca nu poti sa mai strangi izolatorul ala cu un patent fiindca e ceramic si se sparge. in fine le-am dat jos si am pus becuri halogene cool white si gata. trist dar adevarat. a, mi-au dat naii inapoi de la service-ul unde le-am montat
  4. sal , daca nu te deranjeaza sa le trimiti prin posta romana sau curierat, te pot rezolva eu cu un vopsit de calitate. am facut lucrari de genul acesta pentru motociclisti din mai multe zone ale tarii sitoata lumea e fost multumita. profesionalism, garantie. 0744 582148, cosmin aka kerosen
  5. ok, da-mi nr de tel al tipului care reconditioneaza chiulasa de simson sa iau legatura cu el
  6. merg pe mana ta, inca nu am desfacut chiulasa, sa vad ce sobolani sunt pe acolo. o chilasa buna ai cumva?
  7. sal, am cumparat un simson sport si imi tacane supapele la greu, asadar si prin urmare, ma adrsez acelora care mai au prin pod ceva fiare de rezerva. a, era sa uit, platesc tot, inclusiv transportul.
  8. daca discul nu are uzura mare si jocul e de 1-2 mm poti sa dai discul jos si sa bati niturile cu un ciocan, o bila de rulment deasupra si una la fel dedesubt.
  9. ce-i tweety iar strici topicul omului? de ce nu faci tu un rezumat tehnic despre motorul nevis si sa-l postezi separat?
  10. il pot repara eu, doar ca nu ti-ai completat datele din profil si nu stiu de unde esti.
  11. kerosen

    CUSTOM PAINTING

    sper sa mearga acuma ca am micsorat mult pozele
  12. kerosen

    CUSTOM PAINTING

    la tine merg fiindca ai poze de rezolutie foarte mica , ale mele erau de ~ 3 mega vad ca trebuie sa le micsorez
  13. kerosen

    CUSTOM PAINTING

    una din ultimele lucrari, Virago 11oo
  14. este NUMAI de la discuri . asta in cazul in care suruburile ce tin etrierii pe telescoape sunt stranse. pune motocicleta pe doua cricuri de service, si verifica din lateral cu un subler daca nu cumva ai opt la discuri. de obicei partea centrala a discului, cea din aluminiu, e destul de sensibila la lovituri minore, si se deformeaza. oricum daca bataia e sub 3-4 mm se poate centra discul la loc.
  15. nu iti trebuie autogen ca sa incalzesti putin cadrul acolo. e de ajuns o lampa cu gaz din aia pentru instalatori. daca e din fier cadrul si deplasarea e sub 1 cm se poate indrepta chiar si la rece. am indreptat cadre muult mai strambe, fara probleme.
×
×
  • Creează nouă...