satana pe mobra Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 va rog frumos ajutatima si pe mine cu nijte acte de mobra /hoinar sau ori ce comunista pana in 125 cmc sa aibe talon vechi ..... dau bani sau bere sau gasim noi o solutie .... astept raspuns !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 de mz 125 rt te ajuta cu ceva? certificat model vechi adica cel care arata ca doua coperti de culoare gri-buletin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) hai ca cer si eu asa, sa fiu baiat bun need acte de: -minimobra metrom -simson sr3e -carpati super -jawa ts 350 cine ma cunoaste stie ca nu fur asa rable, dar, bosorogii s-au cam dus pe lumea cealalta cu actele in principiu, jawa e in prin plan, fie vechi sau noi @satana: o sa vad ce mai e prin lada in materie de mobre si hoinare, si daca aflu ceva, anunt offtopic: mai ai chitara aia electrica? bafta Editat Octombrie 15, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 kama ...sigur ca ma ajuta :Df imi dai nijte amanunte ... ms fain ... ORL da am chitara te-ar interesa ? i veche ca si o mobra vad catzi plac fiarele vechi deocam data mai am nevoie de ori ce fel de acte cu talon vechi pana in 125 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Asa arata. Da spune-mi te rog pentru ce vrei sa le folosesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 sa inmatriculez o motocicleta ... daca vrei vb pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate