flavius0789 Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Are cineva o schema a fisei de bujie a unui moped piaggio?am mers cu un vecin cu mopedul si i-a sarit o bila si un arc din capul fisei care intra pe bujie.nu l-am mai putut face la loc.nici la relanti nu sta fara soc.ce e de facut?cate ture sa dau la suruburile carb.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 cumpara o pipa de Dacie model vechi si insurubeaz-o pe fisa ei veche. Daca nu emrge scoate fisa din bobina si du-te la un magain auto si cauta ceva la dimensiune. Nu stiu cate ture se dau suruburiel de carb la Piaggio, ca aici e coltul comunistelor. Probabil ca ai doar 1 surub de reglat nivelul relantiului. Desfa-l sau strange-l in fuctie de pozitia surubului (pe intrarea sau pe iesirea carburatorului) pana sta la relanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate