sacal Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 am fost acolo acum 3 luni. tot pe drumul ala. cu masina am facut cam 11 ore. faza e ca in bulgaria treci prin niste munti, ceva in gen transfagarasan. si e drumul f aglomerat pe acolo mereu. media orara e cam de 30 la ora pe acolo. apoi, altitudinea e destul de mare deci frig si umezeala, poate ploaie. opt ore din bucuresti nu faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 1.Am ajuns cu bine...bineinteles si cu peripetii 2. Am facut 10 ore (pe moto), 14 in total 3. Am prins feribotul...la limita ca am mancat vreo ora prin Alexanriosss...lalalala 4 Va salutam revenim duminica cu poze si restu' Mae Plescoi Bogdan PS " Am mancat neste peshte de va lingeti pe degete si niste desrturi cu miere si nuci...." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MATHIAS Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Cind te referi la cutii de ce nu spui ca de fapt este doar o cutie. o singura cutie este de ajuns pt. tine dragul meu mae acea cutie este mijlocul tau de transport pentru tine aceasta excursie consta in mici si un tir de bere dar am uitat ca tu mergi cu tiru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate