puric Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 A fost ultimul meu drum pe care l-am facut impreuna cu cativa prieteni motociclisti cu una din motocicletele mele preferate dupa care mai ``plang``si azi chiar daca am 929 Este vorba de o mica plimbare peste Dunare la manastirea Cocosul Accidentul nu s-a intamplat in ziua aceea dar la scurt timp dupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 frumoasa plimbare. imi pare rau pt accident si pt moto. tu nu ai patit nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 frumoasa plimbare. imi pare rau pt accident si pt moto. tu nu ai patit nimic ? din pacate am avut o tija in mana stanga dar mi-am revenit si de atunci am mai avut 3 motociclete si totul merge bn! acum am un cbr929 si mergem tot in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Ma bucur ca nu ai patit aproape nimic sorry pentru fier(motorul tau) numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DOMINX Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Noroc, din pacate nu te stiu dar pe Mihai si Gilera !? ( nu-i vad bine fata )... In Galati am descoperit placerea condusului pe doua roti, aveti mare noroc de imprejurimi: Garboavele, Lipoveneasca si mai ales peste Dunare! Macin etc... Dobrogea este hipnoza pentru mine! Aici am facut primele sute de kilometrii pe o batrana JAWA. Am ajuns si la manastirea Cocos, Niculitel, foarte frumoase locuri! Abia astept vremea calda, prima tura la Galati (ca in fiecare an) si de acolo...???... cat mai departe! O sa postez si eu cateva imagini insa diseara, acum cica-s la lucru. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 frumoasa plimbarea ... si eu de abia astept vremea buna ca sa pot sa ies la plimbarici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate