deliciouz Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Din cate styu eu kawasaki zx4r sa facut pana in 2001 .... dak aveti poze puneti pe forum ( dak nu styu bne corectati-ma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Din cate vad, scrii ca o caramida. Aaa, da' ce vrei tu de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deliciouz Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 vroiam sa achizitionez zx4r kat mai noua posibil si vreau sa styu cum arata modelu 2001 sau pana kand sa fabricat el, nu am gasit nici un review pe nicaieri Mr.Watt ce rost are postu tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Nu exista absolut nicio diferenta estetica cele de prin 94 pana in 2000-2001. Da-i un click pe a mea. E din '98. Dupa '99 nu am vazut cineva sa aibe pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate